EXPOZANTI 2017 - primavara

Carp Plus vine la F&H Expo in standul Casa Pescarului

28 feb. , 2017  

Va place pescuitul la boilies, dar nu va incanta idea de a rula bilele? Va place sa va concepeti singuri mixurile sau doar rulati Handy pack-uri !??? Indiferent din care categorie de pescari la crap faceti parte, in standul Carp Plus (standul 32 pavilionul C6) o sa gasiti produsele de care aveti nevoie, dar si o consultanta tehnica de inalta calitate in domeniul nadelor pentru crap!

Pe langa toata gama de boiliesuri Carp Plus, Handy Pack-uri si ingrediente pentru boilies, mai puteti gasi in standul nostru si masini profesionale de rulat boiliesuri, cu 3 role, capabile sa ruleze orice tip de mix in boiliesuri perfect sferice! 

Bogdan Negrescu, alaturi de echipa Carp Plus, va astepta in perioada 3-5 martie la standul C6-32, in cadrul expozitiei Fishing & Hunting Expo pentru a vedea ultimele noutati marca Carp Plus, dar si pentru discutii deschise pe cele mai interesante topicuri din domeniul nadelor.

,

By
F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *