EXPOZANTI 2017 - primavara

Decathlon lanseaza produse noi la F&H EXPO 2017

15 Feb , 2017  

Decathlon Romania isi propune si anul acesta sa respecte traditia inceputa acum 3 ani si vine la Fishing & Hunting Expo 2017 cu o multime de noutati in materie de pescuit si vanatoare si un stand dublu ca suprafata, fata de cel din anul precedent, de 200 mp.

Ne dorim in continuare sa fim alaturi de clientii nostri pescari si vanatori. De aceea, venim in intampinarea lor cu o serie de produse noi, marca proprie cu un raport calitate/pret imbatabil, precum: o gama noua de carlige pentru pescuit la crap, modele noi de fire textile, o gama noua de undite telescopice si multe alte produse pe care va lasam sa le descoperiti in cadrul expozitiei – Marian Nitu, manager marketing 

decathlon
La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naționalități. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de cercetare își desfășoară activitatea, la nivel global, 600 de ingineri, aflați în permanentă căutare de soluții și inovații tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor. Caperlan și Solognac sunt cele două branduri pentru articole de pescuit, respectiv vânătoare.

Caperlan își propune să facă pescuitul accesibil pentru cât mai mulți oameni posibil. Misiunea Caperlan este să pună la dispoziție, să vândă și să comunice servicii accesibile și de calitate, la cele mai mici prețuri. Eficiența produselor reprezintă principala preocupare a echipei de dezvoltare din cadrul Caperlan și, totodată, reprezintă promisiunea acestui brand.

Solognac este brandul pentru articole de vânătoare. Aceste produse sunt concepute pentru a fi durabile, ușor de folosit și pentru a oferi confort în condiții meteo precare. Nevoile clienților sunt variate: respirabilitate, silentiozitate, camuflaj și rezistență, Sologneac fiind în acest moment lider privind majoritatea acestor caracteristici. Echipele Solognac sunt 100% implicate să transforme fiecare sezon de vânătoare într-unul reușit.

, , , , ,

By

F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *