EXPOZANTI 2017 - primavara

Fox International in premiera in Romania la Fishing & Hunting Expo

2 feb. , 2017  

Cu o reprezentare foarte buna la nivelul magazinelor de pescuit din Romania, Compania Fox International va fi prezenta in premiera la Fishing & Hunting Expo Bucuresti, in perioada 03 – 05.03.2017, cu un stand propriu de 300 mp. Veti putea vedea gama completa Fox Carp & Specialist, Fox Rage si Fox Matrix.

In stand vor fi prezenti brand managerii Fox International iar dumneavostra veti putea discuta cu cei care au conceput de-a lungul timpului produsele premium Fox International.

Printre noutatile pe care le puteti vedea la aceasta expozitie amintim: noile corturi Retreat + 1 Man / 2 Man, paturile superconfort Flatliner sau Flatliter, noul sac de dormit VRS2, scaunele FX Super Deluxe, lansete, mulinete, rod-pod-uri, avetrizori sau noua gama de imbracaminte Fox.

De asemenea, din gama Fox Rage vor fi prezente noile lansete Ultron 2 si Terminator Pro precum si mulinetele Prism. Nu in ultimul rand, va fi expusa intreaga gama de naluci marca Fox International. Tot la acest capitol, pentru pasionatii pescutului la somn – Rage Cat Fish – pentru cunoscatori: mulinete, lansete si accesorii, iar pasionatii de feeder si stationar – Fox Matrix – vor putea descoperi noua gama de bagajiere si scaune modulare Fox International.

Va asteptam alaturi de consulantii nostrii in standul Fox International din cadrul Fishing & Hunting Expo Bucuresti pentru a face cunostinta cu produsele noastre, pentru discutii si informatii tehnice.

Andrei ”Toto” Popescu – Account Manager Fox International

,

By
F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *