EXPOZANTI 2017 - primavara

Opticshop prezinta in premiera europeana noua tehnologie Stream Vision

5 feb. , 2017  

Opticshop prezinta in premiera Europeana noua tehnologie Stream Vision bazata pe interconectivitate cu telefoanele mobile, implementata in noile  camere cu termoviziune de la Pulsar, seria Helion si in noua generatie de Night Vision digital Yukon si Pulsar.      

Inființat în anul 2008, Opticshop se adreseaza tuturor pasionatilor de natura, fiind importator și distribuitor al unor mărci de renume precum Yukon, Pulsar, Bresser, National Geografic, Steiner si va fi prezent la expozitia Fishing & Hunting EXPO 2017, cu o largă  varietate de produse.

Yukon Advanced Optics Worldwide este cel mai mare producator si dezvoltator de echipamente Night Vision, cu mai mult de 60% din cota de piata la nivel mondial. Experienta, calitatea ridicata a produselor, capacitatea de cercetare si dezvoltare, precum si preturile competitive, sunt cele mai importate atuuri care intaresc pozitia de lider.

Echipamentele optice profesionale, in primul rand pentru vânatoare, dar si pentru sport, hobby, securitate sau alte activitatiti militare, produsele Pulsar  reprezinta cea mai buna alegere.

La expozitia din Bucuresti, in cadrul Fishing&Hunting Expo vor fi prezentate majoritatea produselor din portofoliul Yukon si Pulsar, stand C5-21.

Website: www.Opticshop.ro

e-mail: office@opticshop.ro

, ,

By
F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *