Abrevis

EXPOZANTI 2018

ABREVIS OUTDOOR participa la F&H EXPO 2018

19 mart. , 2018  

ABREVIS OUTDOOR le-a pregatit pescarilor pasionati de pescuitul pestilor rapitori multe produse de top de la cunoscuti producatori japonezi si americani. 

sigla ABREVIS

Ca de fiecare data, la Fishing & Hunting Expo Abrevis vine cu produse de la unii dintre cei mai importanti producatori internationali: fire Sunline, naluci de la Jackall, Ecogear, Imakatsu, Bassday, linguri Kuusamo, naluci soft Crazy Fish, Fish Arrow, Z-MAN, lansete Major Craft si multe altele.

In premiera pe piata autohtona, Abrevis prezinta si nalucile de top japoneze de la Gan Craft, lider mondial in producerea de swimbaituri.

Toate produsele vor avea preturi cu minim 15% mai mici fata de Showroom, lansetele de la Major Craft urmand a avea preturi chiar speciale.

Firma Abrevis s-a nascut de la ideea de a oferi pescarilor romani o alternativa a calitatii nemaintalnita pe piata autohtona a articolelor pentru pescuit sportiv. Abrevis vrea sa elimine barierele care ne desparteau de produsele asa-zis asiprationale, astfel incat impatimitii pescuitului sportiv sa aiba acces la ceea ce, pana in prezent, nu reprezenta altceva decat un vis.

Incepand din 2007, pescuitul nu mai insemna cantitate, ci numai calitate. Aceasta e promisiunea Abrevis fata de toti practicantii acestui sport minunat –  cele mai performante articole de pescuit din lume vor fi mereu la dispozitia pescarilor din Romania.

Site web: www.abrevis.ro

, ,

By
F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *