EXPOZANTI 2018

Complex EGRETA Delta Dunarii este la F&H Expo

23 mart. , 2018  

Egreta Hidroturism se află într-o zonă retrasă din inima Deltei Dunării, integrat perfect in natura, la 20 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol. Proprietatea oferă conditiile ideale pentru relaxare si recreere, un teren de tenis cu instalaţie de nocturnă, un restaurant şi servicii de calitate si confort in camere spatioase si elegante cu mobilier nou, cu balcon sau terasă.

Daca petreceti o vacanta, sau cel putin un weekend in Delta Dunarii la Egreta Hidroturism, nu ratati o plimbare cu barca cu motor pe canalele si lacurile din zona. Veti avea parte de adrenalina si minunatul spectacol al naturii.

Va asteptam in acest colt de paradis unde natura se intalneste cu civilizatia!

Hotel Plutitor DELTA – MARINE Delta Dunarii

La inceputul anului 2009 pontonul dormitor a fost complet reabilitat si in luna septembrie a aceluiasi an a fost dat in folosinta si lansat in circuitul turistic, devenind Hotelul Plutitor Hidroconstructia/Delta-Marine.

Pontonul poate fi amplasat pe canale greu accesibile, si are la dispozitie ambarcatiuni rapide, ambarcatiuni cu vasle, unelte si scule de pescuit.

Dispunem de o gama larga de ambarcatiuni cu diverse tipuri de motoare astfel incat va putem oferi orice tip de excursie pe apa;se organizeaza excursii la varsarea Dunarii in mare atat la Sulina cat si la Sfantu Gheorghe cu vizitarea localitatilor respective.

S.C. Hidroturism S.R.L. va asteapta in orice anotimp pentru a petrece clipe placute in Delta Dunarii, oferind ospitalitatea sa pe hotelul plutitor „Delta-Marine”.

 

www.hidroturism.ro

, , , ,

By
F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *