Telescop-Expert

EXPOZANTI 2018

Telescop-Expert participa la Fishing & Hunting Expo 2018

19 mart. , 2018  

Firma Telescop-Expert SRL a fost fondata in anul 2006 si a fost primul magazin online din tara dedicat exclusiv sistemelor optice si accesoriilor acestora.

Telescop Expert

Telescop-Expert este o companie cu sediul in Miercurea-Ciuc, judetul Harghita, distribuitor oficial si reprezentant autorizat in Romania pentru binocluri, lunete terestre, telescoape astronomice si microscoape. Scopul companiei este comercializarea si vanzarea lunetelor, telescoapelor si accesoriilor de calitate, la un pret favorabil, atat pentru vanatori, astronomi amatori, cat si pentru ornitologi.

Telescop-Expert ofera o gama larga de binocluri, lunete si accesorii ale producatorilor Delta Optical, BTC, Lacerta, Nikon. In afara de lunete si accesorii mai comercializeaza telescoape astronomice SkyWatcer, microscoape si accesorii.

Produsele si noutatile vor fi expuse in cadrul expozitiei, astfel ca fiecare binoclul sau luneta vor putea fi testate inainte de achizitie.

website: telescop-expert.rowww.deltaoptical.ro
e-mail: office@telescop-expert.ro

,

By
F&H Expo își propune să devină una dintre cele mai mari expoziții de profil din România, cu participare internațională de cel mai înalt nivel, o expoziție în adevăratul sens al cuvântului.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *