Elite Hunting revine la Fishing & Hunting Expo si prezinta o parte din binecunoscutele sale branduri dedicate vanatorilor si nu numai: Harkila, Leupold, Aimpoint, Docter, EAW, Henneberger

Leupold VX 5HD 3-15×56
Modelul VX-5HD duce performanța optică la un cu totul alt nivel. Este dotat cu un sistem optic High-Definition pentru o înaltă claritate și un Sistem de Management al Luminii în condiții de Semiîntuneric MaxTM pentru o și mai bună performanță în condiții de lumină slabă, oferindu-le vânătorilor un avantaj vizibil în zori și în amurg când vânatul este în mișcare.

Aimpoint Micro H2

Micro H-2 este rezultatul cererii clienților. Cu un corp reproiectat și armat, precum și cu capace flip-up, Micro H-2 poate rezista tuturor tipurilor de condiții de mediu. Datorită noilor lentile optice, performanța optică și claritatea punctului roșu au fost îmbunătățite radical.

Docter III
Docter Sight III este generatia de punct rosu ce uneste vanatoarea , sportul si cerintele tactice intr-un singur dispozitiv.

Harkila Pro Hunter Icon
In urma cu 25 de ani, a fost lansat primul costum pentru vânătorii profesioniști pentru a rezista terenului suedez dur. In acest an, sarbatorim acest reper cu cel mai nou membru al familiei Pro Hunter: Icon. Acesta este un costum practic, extrem de rezistent, care vă însoțește aventurile de ani de zile. La fel ca restul gamei , Pro Hunter Icon vine cu o garanție de 5 ani.

Date de contact Elite Hunting:

www.elitehunting.ro

Nr. Tel. Mobil : 0754 097 090

Nr. Tel. Fix : 0341 453 918

Facebook : https://www.facebook.com/elitehunting.ro/

 

 

leave a comment