Toate produsele Haldorado vor fi prezente la standul celor de la Mille Maistro, atat noutatile pentru anul 2018 pe cat si cele deja consacrate, fie ca vorbim de nada, fire, lansete, mulinete, momeli de carlig sau alte maruntisuri purtand semnatura celebrului pescar maghiar Dome Gabor. Se vor putea admira si cumpara mult asteptatele nade Ready Method, pop-upurile Blendex, aditivii lichizi din gama Speci Additive.

Pe langa produsele Haldorado, incepand cu anul 2018, Mille Maistro a devenit si distribuitorul oficial pentru Romania al produselor Magic Maggot, FeederMania by Jankovich Krisztian si Novak Feeder. Evident si aceste noutati se vor regasi in standul D2 din pavilionul A.

Lansete si mulinete de feeder Formax, accesorii de camping si bagajerie de la Carp Pro, rod-pod-uri si juvelnice, carlige de la Gamakatsu si foarte multe noutati toate se vor afla aici.

In cazul in care sunteti in cautarea unor investitii in echipamentul de camping, vor fi disponibile si cateva produse aflate in Super promotie.

Scaunul pliabil Carp Pro este unul extrem de rezistent, confortabil, prevazut cu o husa de transport, va avea un pret de 150 lei (pretul normal este de 229 lei).

Cortul tip Brolly de la Traxis este ideal pentru partide scurte, ca si pentru pescarul mobil, care nu ezita sa isi schimbe locul si de doua ori in aceeasi zi, daca e necesar. Pretul acestui produs pe timpul expozitiei va fi redus de la 366 lei la 220 lei!

Sau ce spuneti de patul Carp Pro Relax, unul cu cadru metalic super-rezistent si 6 picioare ranforsate, dotat cu un sac de dormit foarte gros la doar 800 de lei?

Va asteptam sa ne vizitati pe standul D2 din Pavilionul A.

lasa un comentariu