Pensiunea Delta Paradis este locul ideal pentru a vă petrece sejururi și vacante în Delta Dunării, departe de zgomotul și asfaltul orașelor. Cuvintele care descriu Pensiunea sunt: natură, apă, stuf, liniște, ambient plăcut, intim și destinația perfectă pentru pescuit și excursii în Delta Dunării.

Pentru pasionații și amatorii de pescuit, în cadrul Pensiunii puteți practica pescuitul sportiv în Incinta  Dunavăț 1 cu o suprafață de 1.505 ha sau la staționar pe malurile sau digurile Canalului Dunavăț.

Incinta Dunavăț 1 este destinată în principal pescuitului de răpitor: știucă. Adepți obiectivului ”Împreună salvăm ȘTIUCA”, pescuitul acesteia se realizează doar în regim catch & release. În Incintă se pot pescui și alte specii de pești (crap, somn, biban, caras sau roşioară). Incinta cuprinde bazinele: Cormoran, Albatros, Pelican, Lebăda, Lişiţa, Ţigănuş şi Gemenii. Pentru a pescui în incintă, Pensiunea oferă servicii de închiriere bărci (la rame sau cu motor) și barcagii. Având în vedere apropierea de Murighiol sau Dunavăţ, pescarii pot pescui şi cu bărcile proprii. Flota de bărci și de personal a Pensiunii asigură în mod corespunzător solicitările pescarilor și turiștilor.

Ofertele pentru pescari sunt de tip pensiune şi pensiune completă, incluzând cazare, mic dejun, taxă închiriat barcă pentru pescuit, taxă pescuit sportiv în Incinta Dunavăţ 1 şi mese.

Pensiunea Delta Paradis este situată pe Canalul Dunavăț, la o distanță de aproximativ 15 min. până în gura Lacului Razim. Pensiunea poate fi accesată numai pe apă, prin urmare vă veți afla pe o insulă înconjurată de ape: de minunata Delta Dunării!

Pensiunea Delta Paradis dispune de 2 unități de cazare, cu o capacitate de 60 locuri. Camerele sunt dotate cu tot confortul necesar. Totodată, Pensiunea oferă servicii de bar, restaurant și bufet, piscină, magazin sau închirieri bărci. De asemenea, Pensiunea organizează excursii și plimbări în toată Delta Dunării. Puteți vizita locații și obiective turistice precum: Sulina, Sf. Gheorghe, Pădurea Caraorman, Crișan, Mila 23, Pădurea Letea, Perișoru sau Gura Portiței.

Site: www.delta-paradis.ro

Facebook: Delta Paradis 

Descriere – material audiovisual: 

lasa un comentariu