Autovision este reprezentant oficial, importator și distribuitor al mărcilor SHELBY, HARLEY DAVIDSON TRUCKS, RAM MOUNTS și MINIBAT pentru România.

La Fishing and Hunting Expo vor fi prezenți cu două din aceste branduri: RAM MOUNTS și MINIBATT.

RAM MOUNTS oferă o gamă completă de accesorii de prindere a tuturor sculelor de pescuit și a device-urilor de care are nevoie un pescar (telefon, pad, GPS, sonar, camera) pentru a accesoriza vehiculele și ambarcațiunile folosite pentru această pasiune. Accesoriile RAM MOUNTS sunt produse în SUA și au garanție pe viață.

Pentru că atât de multe device-uri au nevoie de curent, Autovision are o gamă largă de baterii externe pentru încărcarea lor, de la MINIBATT, iar dacă se va întâmpla să rămâi fără curent la bateria bărcii, a motocicletei sau mașinii cu care ai venit pe baltă, aceste baterii sunt destul de puternice (și pregătite special) să-ți restarteze motorul.

Comercializăm produse de cea mai înaltă calitate, în care credem, și pe care ți le recomandăm fără rezerve, pentru că le folosim și noi. Te așteptăm la standul nostru să te convingi.

Căutăm în permanență parteneri cărora le oferim suport și încredere, alături de care să creștem un business în care să investim împreună efort, experiență și pasiune.

lasa un comentariu