Pensiunea Delta Paradis este locul ideal pentru a vă petrece sejururi și vacante de neuitat în Delta Dunării. Pensiunea poate fi descrisă în câteva cuvinte ca fiind: o insulă de liniște, ambient plăcut, intim și destinația perfectă pentru pescuit și excursii în Delta Dunării. Pensiunea este situată pe Canalul Dunavăț 1, la o distanță de aproximativ 15 min. până în gura Lacului Razim, putând fi accesată numai pe apă, prin urmare vă veți afla pe o insulă înconjurată de ape: de minunata Delta Dunării.

 

Pensiunea Delta Paradis este compusă din 2 unități de cazare cu o capacitate de 60 persoane. Majoritatea camerelor sunt triple și dispun de un pat dublu/matrimonial și unul single. Camerele sunt dotate cu tot confortul necesar: mobilier din lemn, grup sanitar propriu cu apă caldă curentă și prosoape, aer condiționat, plase de țânțari, frigider, televizor, acces la internet wireless.

Pensiunea Delta Paradis oferă turiștilor, printre altele, următoarele facilități: acces la internet wireless, piscină, șezlong-uri la piscină, parcare păzită, acostarea ambarcațiunilor la pontonul debarcader, loc de joacă pentru copii, pescuit la staționar pe malurile Canalului Dunavăț etc.

Servicii (contra cost): transfer dus-întors cu barca de la debarcader/parcare la Pensiune; pescuit sportiv în Incinta Dunavăț 1 cu barcă și barcagiu; închiriat bărci pentru pescuit sportiv; plimbări și excursii în Delta Dunării pentru obiective turistice precum: Sulina, Sf. Gheorghe, Pădurea Caraorman, Pădurea Letea, Gura Portiței, Plaja Perișoru.

Totodată, în cadrul restaurantului Pensiunii turiștii pot servi preparate din pește și alte mâncăruri tradiționale, iar magazinul Pensiunii oferă o gamă variată de produse pe care turiștii le pot achiziționa.

INCINTA DE PESCUIT AMENAJAREA PISCICOLĂ DUNAVĂŢ 1 are o suprafață de 1.505 ha şi bălți destinate în principal pescuitului sportiv de răpitor – știucă, dar şi de crap, somn, biban, caras sau roșioară. Incinta cuprinde bazinele: Cormoran, Albatros, Pelican, Lebăda, Lişiţa, Ţigănuş şi Gemenii. Pentru a pescui în incintă, Pensiunea oferă servicii de închiriere bărci (la rame sau cu motor). Având în vedere apropierea de Murighiol sau Dunavăț, pescarii pot pescui şi cu bărcile proprii. Totodată, se poate pescui de pe malurile sau digurile Canalului Dunavăț.

Ofertele pentru pescari sunt de tip pensiune şi pensiune completă, incluzând cazare, transfer, taxă închiriat barcă pentru pescuit, taxă pescuit sportiv în Incinta Dunavăț 1 şi mese.

 

Contact:

E-mail: contact@delta-paradis.ro

Telefon: 0741.280.339

Site: www.delta-paradis.ro

www.deltaparadis.ro

Facebook: Delta Paradis

lasa un comentariu