Carp’R’Us si Nikl Company in premiera la F&H Expo 2019

Brandul international Carp’R’Us a fost infiintat de catre Ray Dale Smith la inceputul anilor 90.

Inca de la inceputuri , compania a trecut prin multe schimbari insa mentalitatea a ramas mereu aceeasi  si anume de a ii ajuta pe pescari sa isi indeplineasca visele. Datorita acestei mentalitati, care este si “motoRul” brandului, compania a reusit sa ofere pescarilor produse de calitate pe care sa le foloseasca cu succes, avand o gramada de experiente fantastice prin prisma lor.

Absolut toate produsele marca  Carp’R’Us sunt testate luni intregi de catre field testerii din toata lumea, iar daca majoritatea este de acord privind calitatea unui produs, atunci compania il scoate pe piata. Acesta este si motivul pentru care veti gasi in oferta firmei numai produse de cea mai buna calitate.

Pentru noi, calitatea este cel mai important lucru. De aceea, in familia Carp’R’Us au devenit si spre bucuria noastra au si ramas membri stabili, atat pescari cunoscuti din toate colturile lumii cat si pescari pe care i-am crescut in aceasta familie. Este de remarcat faptul cu care acestia ofera o incredere enorma fata de produsele noastre pe care le folosesc cu maxim succes.

Din punctul nostru de vedere, accesoriile care alcatuiesc partea terminala a unui ansamblu de pescuit reprezinta doar jumatate din succesul unui pescar complet. Noua, celor din Carp’R’Us ne place sa conectam toate lucrurile de calitate impreuna. Si? Ce poate sa fie mai bun decat o nada care a castigat de trei ori consecutiv World Carp Classic si a ajutat la dobandirea titlului de Campionii Campionilor? Ei bine, Carp’R’Us este foarte apropiata de brandul Nikl Company, un cunoscut producator de nade din Cehia.

Mii de crapi foarte mari prinsi si sute de concursuri castigate au reprezentat cheia succesului atins prin imbinarea celor doua branduri, Carp’R’ Us si Nikl Company.

Pentru anul 2019, Carp’R’Us  vine pe piata cu unul dintre cele mai bune carlige pe care le poate oferi si anume Predator ATS, o serie de crosete cu maner fluorescent noaptea si cu foarte multe alte surprize din partea ambelor branduri.

Carp’R’Us  light  years  ahead for innovations.

leave a comment