Fishing Boats Expert si Finval Romania va asteapta la Pavilionul B2 pentru a vedea modelele Sport Angler 685, Fish Pro 685, Sport Angler 555, Fish Pro 555, Fish Pro 505, Evo 475, Rangy 510 si noul Rangy 510 cu consola, destinate pescuitului sportiv si de agrement. Pe parcursul expozitiei, specialistii nostri va vor sta la dispozitie cu toate detaliile legate de ambarcatiunile Finval si accesoriile lor. Preturile ambarcatiunilor expuse vor avea discount pe toata perioada expozitiei.

Fishing Boats Expert importă și comercializează bărci de pescuit si de agrement, cu cea mai durabila construcție, motiv pentru care marca Finval a devenit un standard în industria bărcilor cu motor.

 

finval.ro

Compania Finval acordă o atenție deosebită siguranței și calității de navigabilitate a ambarcatiunilor. Totodată, o caracteristică principală a produselor companiei este și combinaţia deosebită dintre confortul pescuitului și confortul mişcării pe apă.

finval.ro

Ambarcatiunile Finval sunt fabricate din aluminiu, proiectate de ingineri, cu ajutorul pasionaților de pescuit si concepute atat pentru râuri și lacuri, cat si pentru întinderi mari de ape, oferind siguranta si stabilitate in fata oricaror tipuri de valuri. Astfel, pentru profesioniști sau amatori, pentru orice mediu de exploatare și pentru orice scop avem ambarcatiunea perfectă! Asadar, alegeți rezistența, confortul și siguranța, ambalate într-un design special și simțiți plăcerea de a fi pe val cu Finval!

finval.ro
finval.ro
finval.ro
finval.ro
finval.ro
finval.ro

În viață întalnim puține lucruri care ar putea fi descrise ca fiind mai importante decât realizarea unui vis. Ambarcatiunile pe care Finval le construieste și le comercializeaza sunt un mijloc de a realiza acest vis. Să ajungi pe apă, în locuri spre care drumurile nu duc… să găteşti împreună cu prietenii o ciorba de peşte, sa te bucuri de natura, stând langă foc, sub cerul liber… aflandu-te in mijlocul lacului şi simţind cum muşcă pe neaşteptate şi răutăcios şalăul…purtat de curent să smulgi de sub o rădăcină un avat de vreo patru kilograme…dorințe care îţi trec prin minte atunci cînd răsfoiești propriile-ți fotografii. Toate aceste dorinte pot fi realizabile.

Dacă vorbim despre astfel de “vise”, atunci barca nu este un lux, ci o necesitate. Barca serveşte drept un mijloc de a ne realiza dorinţele, aducând, în același timp, în viața noastră, o porţie masivă de distracție şi satisfacţie.

Perioada de garantie si exploatare a produselor comercializate de catre Finval, este de 10 ani.

lasa un comentariu

DESCARCA PLANUL EXPOZITIEI

Vă așteptăm!

Complex expozițional ROMEXPO PAVILIONUL B2

Fishing & Hunting Channel © 2019. All rights reserved.