Produsele ZIMBRIA sunt obtinute natural, traditional (fara E-uri, aditivi sau emulsificatori) si coapte deasupra jarului la fum de esenta tare (brad/fag), utilizandu-se doar carne proaspata de cea mai inalta calitate, si presarate cu condimente naturale, atent selectate pentru a fragezi dar si a aromatiza carnea in acelasi timp.

Dintre gama de produse care sunt comercializate  amintim: pieptul de curcan, pieptul de pui, cotletul haiducesc, muschiuleţul de porc, cârnaţii ciobănesti şi cei vânătoreşti, slăninuţa şi pastramele, brânza de Covrului, Cascavalui de Covurlui, specialitatile din lapte de capra cu adaos de negrilica/ardei/marar si multe altele. Calitatea ingrendientelor alaturate metodelor traditionale de procesare ofera un gust desavarsit produselor noastre apreciate  de catre consumatori si datorita beneficiilor asupra organismului prin folosirea susanului negru salbatic „negrilica”, piperul rosu, cimbrisorul, sare fara nitrit, ardei rosu, coriandru etc.

Implicarea noastra este una directa in productia specialitatilor, dorind in permanenta sa pastram standardele cat mai ridicate in ceea ce priveste calitatea acestora dar si in vanzare pentru o interactionare directa cu cei care achizitioneaza produsele noastre, fiind interesati de noi cerinte, propuneri.

Incercarea noastra permanenta este de a valorifica produsele romanesti traditionale si de a stimula printr-un mod de prezentare cu standarde inalte preparatele din carne si branzeturile de Covurlui.  Ne exprimam dorinta ca produsele noastre sa reprezinte o parte din gusturile de exceptie ale gastronomiei romanesti.

lasa un comentariu

DESCARCA PLANUL EXPOZITIEI

Vă așteptăm!

Complex expozițional ROMEXPO PAVILIONUL B2

Fishing & Hunting Channel © 2019. All rights reserved.