FishFest isi propune sa devina un eveniment anual, care sa reuneasca traditiile culinare pescaresti autohtone, prin promovarea culturii gastronomice si folclorice din diferite zone ale tarii, care au ca element comun pestele.

Perioada: 22-25 MARTIE 2018 –  in paralel cu F&H EXPO 2018

Locatie: Incinta Romexpo, langa Pavilionul Central

Program vizitare zilnic: 10.00 – 21.00

Suprafata totala expozitie: ~1500 mp

Suprafata gatit: ~500 mp

Promoveaza bucatariile specifice satelor din Delta Dunarii si obiceiurile culturale ale etniilor prezente in zona, precum si bucatariile bazate pe carne din peste, din alte zone

Ofera amatorilor de peste un loc unde sa se simta bine si unde pot consuma diferite sortimente de peste si fructe de mare

promite o atmosfera de festival prin prezenta unor formatii si ansambluri folclorice din satele Deltei sau din muzica autohtona, pe scena amenajata in parc.

FishFest are loc în cadrul ROMEXPO pe o suprafață totală de peste 1.500 mp, spațiul de preparare a mancarii disponibil fiind de circa 1000 mp.

TARIFE INCHIRIERE SPATII LA FishFest

TARIF STANDARD!
Tarif închiriere spațiu pentru înregistrări între 1 ianuarie 2018 și 20 martie 2018: 35 Euro*  **  ***/mp

* Tariful standard  de închiriere include bransament electric, cu consum de 1.5 Kw

*** FOARTE IMPORTANT – Prețurile de mai sus sunt valabile cu condiția achitării unui avans de 50% din valoarea de închiriere a standului până în ultima zi de valabilitate a ofertei, restul de 50% va trebui achitat până la data de 20 martie 2018, în caz contrar, se va aplica tariful standard de 40 EURO/mp + TVA.

PREZENTARI SI CONCERTE

Pe scena festivalului vor avea loc zilnic prezentari si workshop-uri de pescuit si vanatoare alături de cei mai titrați pescari din România sau de vanatori pasionati, începând cu primele ore ale dimineții și până la închiderea expoziției.

Acestea vor fi presarate cu momente folclorice sau stand-upuri sustinute de artisti cunoscuti.

Seara, dupa inchiderea expozitiei, atunci cand intrarea va fi libera, pe scena vor urca formatii celebre din Romania, pentru a sustine concerte, alaturi de fani si iubitori de muzica.

Trupe si artisti: NIGHTLOSERS, PROCONSUL, CNM (Camioane in multime), Ionel Tudorache, Nea Vasile si Taraful de la Marsa

DESCARCA PLANUL EXPOZITIEI

Vă așteptăm!

Complex expozițional ROMEXPO PAVILIONUL B2

Fishing & Hunting Channel © 2019. All rights reserved.