Carp Plus prezent la FH Expo!

logo_carpplusIn 2013, expertul in nutritie animala, Bogdan Negrescu, pune bazele Carp Plus, companie producatoare de nada pentru pescuitul crapului. Carp Plus aduce pe piata, o gama de nade cu o digestibilitate foarte buna, perfect echilibrate nutritional, cu o putere de atractie excelenta si totodata acesibile pescarilor din punct de vedere a preturilor. Pe langa calitatea foarte buna, a fiecarui ingredient utilizat in producerea boiliesurilor  Carp Plus, sunt utilizate blenduri enzimatice  si probiotice, pentru a scadea la maxim stresul  la care este supus metabolismul crapului in procesul de digestie. Carp Plus, este singura companie producatoare de nade din Romania, care utilizeaza la conceperea retetelor de boilies, pe langa experienta unui expert in nutritie animala si un soft profesional de echilibrare a nutrientilor.

Testarea tuturor produselor se realizeaza pe balti din tara si strainatate, de catre o echipa consistenta de field-testeri si consultanti, care au in portofoliu multe capturi over 30 si over 20.

Produsele cele mai cunoscute si apreciate de catre pescari, sunt boiliesurile M Power Squid, rodul colaborarii dintre campionul national si mondial  Claudiu Lukacs si Bogdan Negrescu dar si boiliesurile Belachan Plus si Squid+Plum&Black Pepper, care reprezinta de departe best seller-ul Carp Plus.

In partidele voastre de pescuit, canalizati-va energiile spre localizarea crapilor, modul  de prezentare  a monturilor si alte aspecte, cat despre nada, puteti sa va puneti toata increderea in produsele Carp Plus, realizate de un profesionist in nutritie, pentru profesionisti in pescuit….. pentru  voi!

Pentru alte detalii si comenzi accesati pagina: www.carpplus.ro

leave a comment