HobbyMall.ro vine la Fishing & Hunting Expo 2018

Magazinul HobbyMall.ro va participa pentru prima data la Fishing & Hunting Expo 2018, impreuna cu American Nautics SRL organizatorul si sponsorul principal al competitiei  Mercury Pike Challenge,  concursul de spinning cu cele mai mari premii din Romania.

HobbyMall.ro

Binenteles, marele premiu decernat cu ocazia acestui eveniment  – Tracker 170 PRO + MERCURY ELPT EFI –  va putea fi admirat in standul nostru.

Ne puteti gasi la standul A5, unde veti putea gasi o selectie din  gama de produse BassProShop si RedHead, special concepute pentru pescarii de rapitori si vanatori. Gama cuprinde peste 1400 de produse precum: naluci soft, voblere, fire, genti de pescuit, faimoasele costume BassPro Gore-tex, suporturi pentru lansete, huse pentru lansete, mulinete si multe alte accesorii de calitate la preturi excelente.  Expozitia va fi fara vanzare de produse. In fiecare zi vom prezenta si testa renumitele naluci la piscina special amenajata.

Pe langa toate aceste produse  veti putea gasi si naluci pentru rapitori de la renumitii producatori Strike King KVD si LiveTarget. Surprizele nu se opresc aici! Vor fi expuse si motoarele  Mercury, MotorGuide si Torqeedo. De asemenea vor putea fi admirate si  ambarcatiunile goflabile Quicksilver, modelele 2018.

Toate aceste produse sunt importate de catre American Nautics. Ele vor fi comercializate si prin intermediul celei mai mari platforme adresate iubitorilor de activitati in natura, www.HobbyMall.ro.

Va asteptam la standul nostru sa vizionati si sa testati produsele mentionate mai sus. Ele pot fi comandate ulterior si de pe www.HobbyMall.ro.

Pentru ca surprizele sa fie complete, pentru produsele prezentate la targ veti beneficia de livrare gratuita la comenzile online din perioada 22.03 – 31.03. 2018.

leave a comment