LAM Events, partener F&H Expo 2017

Ne face plăcere sa anunțăm realizarea unui parteneriat cu firma de organizare evenimente LAM Events. Astfel, partea de catering, zona de restaurant, zona dedicată copiilor, gala premiilor Fishing & Hunting Expo și alte puncte de atracție din interiorul și exteriorul expoziției vor purta semnatura LAM Events.

lam

DESPRE LAM EVENTS
Deși tânără, compania se bazează pe experiența ultimilor 16 ani, în care angajații acesteia au performat în Industria Ospitalității, la cel mai înalt nivel. Întâlniri de afaceri, conferințe sau pauze de cafea, toate au nevoie de o identitate, care să încânte prin detalii și atenție. LAM Events oferă servicii personalizate pentru toate tipurile de evenimente.

ceaune

RESTAURANT OUTDOOR
Se va servi mâncare tradițională, făcută la ceaun și asistată de cunoscuți bucătari de pe plan intern. Ciolan cu fasole, varză cu afumătură și gulaș făcut ca la mama lui acasă de Zoltán Andrejszky, realizatorul seriei de emisiuni Bucătăria iubitorilor de pește, de la F&H Channel.

prajituriCa să meargă bine, toate preparatele vor fi însoțite de băuturi de sezon precum țuică și vin fiert, de o selecție de vinuri făcută de specialiști și de bere Neumarkt, partenerul nostru pentru Fishing & Hunting Channel.

RESTAURANT INDOOR
La interior se vor putea servi sandvișuri proaspete, hot-dog, patiserie, prăjituri – unele dintre cele mai bune din București – cafea, sucuri și alte delicatese. Pentru doamne și copii vor fi disponibile aparate de facut fresh-uri sau smootie.

leave a comment