MIM TEAM PREZENT LA F&H EXPO 2017

Mim Team prezinta in premiera la F&H EXPO noutatile absolute  2017, multe dintre ele fiind asteptate de catre mii de pescari. Firma Mim Team vine si anul acesta pregatita pentru toate stilurile de pescuit, la toate existand nu numai noutati ci chiar si capetele de serie mult asteptate pentru a fi cantarite.

Pentru impatimiti pescuitului la crap, Mim Team vine cu gama MAD, divizia specializata in pescuitul la crap a colosului D.A.M. cu produse de camping, bagajerie, accesorii, monturi, fire specializate dar si modelul 2017 al lansetei MAD D-Fender III UK, SLS si foarte accesibila N-BR. La capitolul mulinete, in sfarsit, dupa multe intrebari din partea pescarilor se vor putea vedea in stand mult asteptatele QUICK Z-Base, SLS si Costa Surf 10000 – capetele de serie MAD pe zona mulinete cu tambur long-cast.

La rapitor vor fi prezente de la DAM lansete spinning Effzett X-Zibit,  si Impulse, iar de la SAKURA noutatea 2017 va fi Trinis, un nume legendar si care revine cu o gama de lansete specializata pentru toate stilurile de pescuit la rapitori, inclusiv bait-casting. Toate vor putea fi cantarite in standul MIM TEAM .

Tot in gama de pescuit la rapitori, noutatile anului de DAM sunt mulinetele Quick Fortuna, New-FZ si Impulse, iar de la QUANTUM, futuristul producator american vor putea fi vazute celebrele mulinete Smoke si Energy, corp carbon si care cantaresc pe la 200g.  La capitolul naluci OWNER va fi prezent cu panoplia de softuri Juster Shad si JR Minoow, care au facut deja furori dar si hard-uri elitiste din catalogul 2017.

In cazul pescuiului stationar vor exista game imense de accesorii, camping, bagajerie, nade si momeli specializate la feeder de la Browning iar noutatile 2017 Garbolino se vor remarca printr-un sortiment specializat, dedicat competitiilor. Amintim – Lanseta Browning Black Magic Competition si Lanseta DAM Sumo TRX.

De asemenea standul Mim Team va fi unul in care veti gasi o zona dedicata pescuitului la somn prin produse MADCAT de la DAM, o zona delimitata de camping si imbracaminte sportiva dar si o portiune unde o sa poata fi vazute noile motoare electrice de la RHINO-ZEBCO intrate de curand in portofoliul Mim Team.

Mai multe detalii gasiti pe: www.doarpescuit.ro

leave a comment