Testeaza-ti calitatile de vanator la simulatorul SimWay HUNT

Simulatoarele de tragere SimWay Hunt (dezvoltate de compania suedeza SimWay: www.simway.se) pot fi considerate cele mai avansate din zona consumer de shooting de pe piata mondiala.

Cu toate acestea, produsul este foarte versatil, ușor de utilizat si antrenant atat pentru persoane avansate in ceea ce privește tehnica tragerii cu arme, cat si pentru amatori sau persoane care nu au tras niciodata cu o arma.

SimWay Hunt este primul produs (software+hardware) dedicat instruirii, imbina cu succes divertismentul cu educatia, devine instrument util in pregatirea candidatilor la statutul de vanator in  Scandinavia, pregatirea examenului desfasurand-se astfel intr-un mediu sigur si foarte interactiv. Contine toate instrumentele necesare atingerii acestui deziderat, pornind de la parcursul vanatoresc, antrenament la talere si simularea examenului. Permite tragerea simultana a doi tragatori, simularea tragerii la animale mari (mistret urs, cerb, etc) si pasari, variante de decor multiple, variaza distantele, feed-back grafic etc. 

Clasificam SimWay dupa destinatie astfel:

– SimWay Hunt – educational si agrement;

– SimWay Hunt Challenge –  agrement si antrenament ( conceput in scop comercial, lansat in  2017)

– SimWay Arcade – agrement si antrenament;

In Romania SimWay Hunt a fost achizitionat  de catre Muzeul Cinegetic al Carpatilor Posada si urmeaza sa fie pus in curand la dispozitia publicului vizitator.

 

leave a comment