Target Baits la F&H Expo

Logo Target Baits

Target Baits este o companie care se ocupa cu producerea de boiliesuri, nade, momeli si accesorii pentru pescuitul crapului. Aceasta a luat nastere in 2011 din pasiunea pentru pescuitul crapului a lui Brie Tudor, iar toate retetele sunt 100 % proprii si au fost testate ani de zile pentru a se convige ca dau rezultate peste tot. De asemenea, producatorii garanteaza ca boiliesurile vor fi la fel intotdeauna, indiferent de unde le achizitionati si ca sunt realizate din cele mai bune si mai proaspete ingrediente.

Tudor Brie: “Principalul scop a fost acela de a oferi pescarilor produse de cea mai buna calitate! Produsele Target Baits sunt realizate la atelierul din Cluj-Napoca, unde ne ocupam si cu rularea boiliesurilor la comanda pentru persoane fizice sau firme.”

12463692_1111527228892191_854470175_n

Target Baits are 4 mari game de produse, care contin boiliesuri, pasta, boiliesuri de carlig, mixuri, parte lichida, aditivi , dar si pelete, groundbait si sirop de porumb! Gama care s-a remarcat in decursul ultimilor 2 ani, pe lacuri din Romania, dar si din strainatate, a fost gama BelaCrab, o combinatie proprie si unica de extract de Belachan si aroma de Crab, pe un mix extrem de bogat in proteina (aprox 47% ). Cu aceste boiliesuri s-au prins peste 100 crapi over 20 KG, dar si 2 over 30 !!!

De asemenea, Target Baits, vine in sprijinul pescarilor cu accesorii pentru monturi (clipsuri, foarfece, crosete, stoppere, porumb artificial etc) la preturi extrem de accesibile.

Puteti vedea descrierile produselor Target Baits, precum si articole si filmari de la partidele de pescuit pe siteul lor, de unde puteti si comanda direct produsele!

Web. www.target-baits.ro

Facebook. www.facebook.com/Target.Baits

Youtube.  www.youtube.com/c/TudorBrie

 

 

leave a comment