CPK Carp & More prezent la FH Expo!

Intai a fost reteta boiliesurilor XXL, apoi Ciprian Ene (Cipica) si Andrei Popescu (Toto) au pus bazele CPK Carp & More in anul 2012 si tot atunci a inceput greul: multa munca, seriozitate si atentia la calitatea produselor pentru ca brandul CPK Carp & More sa fie ridicat la inaltimea cerintelor celor mai exigenti pescari.

Acum, CPK, la atatia ani de la infiintare, inseamna pentru noi mult mai mult decat o afacere, inseamna o echipa superba, inseamna toata pasiunea si emotia noastra si mai inseamna ceva, si anume sentimentul acela de nepretuit de a citi bucuria si fericirea pe chipul pescarilor ce folosesc produsele noastre. Suntem mandrii de asta si va multumim pentru incredere!

Astazi, peste 80 % dintre produsele CPK sunt produse in fabrica proprie din Saftica – 365 zile pe an – si sunt prezente in majoritatea magazinelor de profil importante din Romania dar si in Decathlon si Auchan. Sunt prezente in multe tari din centrul si estul Europei intr-o competitie continua unde doar calitatea mentine in top. In acelasi timp, gama CPK numara peste 400 de produse de la cele destinate pescuitului de asteptare, dupa peste mare, la cele de atractie rapida, excelente in partidele scurte, pentru cei mai experimentati pescari sau pentru cei la inceput de drum.

2 Comments

 • neagu adrian
  Posted 9 februarie 2016 12:50 0Likes
  Răspunde

  unde aveti acum magazin ? va multumesc.

 • neagu adrian
  Posted 14 februarie 2016 15:46 0Likes
  Răspunde

  sunteti cei mai buni .recordul personal l am realizat cu boilesuri de la CPK asa ca va multumesc si sper ca o sa gasesc in continuare boilesuri la preturi rezonabile .va salut Adi Neagu

leave a comment