OpticShop participa la Fishing & Hunting Expo 2020

Logo-opticShop-500x500-pngOPTICSHOP prezinta alaturi de dispozitive deja consacrate pe piata mondiala a produselor cu vedere pe timp de noapte, in premiera, noua serie de binocluri cu termoviziune Accolade LRF si noile modele de monoculare cu termoviziune, Axion.

Inființat în anul 2008, Opticshop se adreseaza tuturor pasionatilor de natura, fiind importator și distribuitor al unor mărci de renume, precum Yukon, Pulsar, Vortex, Bresser, National Geographic, Acebeam, Spypoint si va fi prezent la expozitia Fishing & Outdoor 2020 cu o largă  varietate de produse.

Yukon Advanced Optics Worldwide este cel mai mare producator si dezvoltator de echipamente Night Vision, la nivel mondial. O gamă largă de dispozitive optice și electro-optice de zi și de noapte pentru exploratori, vânători, pescari și entuziaști ai naturii. Dispozitivele Yukon se disting prin designul subțire și ușurința utilizării.

Gama profesională de dispozitive optice și electro-optice cu funcționalitate îmbunătățită pentru utilizatori cu experiență și specialiști în diferite domenii: vânătoare, observarea si cercetarea animalelor (inclusiv fără vizibilitate directă și în condiții atmosferice dificile), fotografiere nocturna și fotografiere termică, căutare și salvare. Integrarea cu dispozitive informatice externe, prin internet, este un standard pentru dezvoltarea unor produse noi și modificarea produselor vechi.

Lanternele noastre sunt recunoscute ca fiind printre cele mai strălucitoare și cele mai performante din lume.

Gama noastră de produse cuprinde lanterne pentru profesioniști – militari, polițiști, pompieri și paramedici – precum și pentru industrie, securitate, vânătoare, scufundări, ciclism, camping, pescuit și alte aplicații. Produsele noastre sunt concepute pentru utilizatorii exigenți care lucrează – sau se joacă – în condiții extreme.

La expozitia din Bucuresti, in cadrul Fishing&Hunting Expo vor fi prezentate majoritatea produselor din portofoliul Yukon,  Pulsar, Vortex si Acebeam. Stand B15.

Website: www.opticshop.ro

e-mail: office@opticshop.ro

 

lasa un comentariu