Impar SRL prezinta la F&H Expo IKamper Skycamp

Impar este partenerul de incredere, care poseda competenta, forta si experienta necesara, pentru a raspunde nevoilor complexe ale clientilor si pentru a le oferi solutii care garanteaza siguranta si confortul in trafic.
Compania a fost infiintata in 1991 si activeaza pe piata distributiei de componente auto.

Compania are peste 120 de angajati, cu sediul in Odorheiu Secuiesc.

Prezentarea produsului care va fi lansat cu ocazia expozitiei:

Din 2018 Impar SRL este distribuitorul oficial si exclusiv al produslor iKamper in Romania.


Skycamp este o un proiect nascut pe Kickstarter, transformat ulterior intr-un produs de succes al companiei iKamper din Coreea de Sud. Este vorba de cel mai spatios si cel mai versatil cort pentru plafonul automobilului de pe piata, care poate fi montat pe aproape orice masina. Skycamp este un cort cu o carcasa rigida si aerodinamica ce se transforma in doar cateva secunde intr-o casa… departe de casa.

Sistemul Skycamp este foarte usor, este facut din materiale care rezista indiferent de anotimp, iar strans, capata o forma aerodinamica. Cu o podea care se transforma intr-o saltea king-size, cortul ofera spatiu adecvat pentru o familie cu doi copii sau pentru trei adulti.

iKamper mai propune si alte accesorii pentru Skycamp, cum ar fi cortul exterior atasabil, aparatoarea de soare, plasa impermeabila antivant, diverse compartimente pentru depozitare si suporturi antifurt de plafon.

Odorheiu Secuiesc, str. Lemnarilor, nr. 14/B, 535600, judetul Harghita, Romania

www.impar.ro, www.ikamper.ro, www.ikamper.hu

lasa un comentariu