OpticShop participa la Fishing & Hunting Expo

Logo-opticShop-500x500-pngOPTICSHOP prezinta alaturi de dispozitive deja consacrate pe piata mondiala a produselor cu vedere pe timp de noapte, in premiera, noua serie de binocluri cu termoviziune Accolade LRF si noile modele de monoculare cu termoviziune, Axion.

Inființat în anul 2008, Opticshop se adreseaza tuturor pasionatilor de natura, fiind importator și distribuitor al unor mărci de renume, precum Yukon, Pulsar, Vortex, Swarovski, Acebeam. Va fi prezent la expozitia Fishing & Hunting 2022 cu o largă  varietate de produse.

Yukon Advanced Optics Worldwide este cel mai mare producator si dezvoltator de echipamente Night Vision, la nivel mondial. O gamă largă de dispozitive optice și electro-optice de zi și de noapte pentru exploratori, vânători, pescari și entuziaști ai naturii. Dispozitivele Yukon se disting prin designul subțire și ușurința utilizării.

Gama profesională de dispozitive optice și electro-optice cu funcționalitate îmbunătățită pentru utilizatori cu experiență și specialiști în diferite domenii: vânătoare, observarea si cercetarea animalelor (inclusiv fără vizibilitate directă și în condiții atmosferice dificile), fotografiere nocturna și fotografiere termică, căutare și salvare. Integrarea cu dispozitive informatice externe, prin internet, este un standard pentru dezvoltarea unor produse noi și modificarea produselor vechi.

Producător american de echipamente optice pentru vânătoare, observarea faunei, sporturi de tir și domeniul aplicării legii, produsele Vortex Optic includ binoculari, lunete de vanatoare, lunete terestre și gamele aferente de accesorii.

Toate produsele lor sunt gândite, proiectate, inspectate și testate în facilități proprii, cu scopul final de a oferi doar cele mai bune game produse și servicii. Aceștia se diferențiază pe piață prin faimoasa Garanție VIP care, în aproape orice situație, îți oferă posibilitatea ca produsul pe care îl deții să fie reparat sau complet înlocuit cu unul nou, reprezentând factor decisiv pentru majoritatea clienților care aleg produsele Vortex.

Companie austriacă specializată în dezvoltarea și producția de echipamente optice, destinată sectorului premium al pieței, Swarovski Optik oferă o gamă largă de binoculari, lunete tereste, lunete de vânătoare, telemetre.

Misiunea lor, deja împlinită, este de a redefini conceptul calității și al preciziei optice, folosind cele mai noi tehnologii pentru produsele lor, totul pentru a oferi o calitate a imaginii fără precedent, în orice circumstanțe și cu orice produs fabricat de ei. Fără a lăsa deoparte aspectul esteticii, aceștia aduc îmbunătățiri continue design-ul produselor, dar și aspectului ergonomic și funcțional.

Un alt factor care îi scoate în evidență este susteinabilitatea, angajamentul lor față de proiectele de consevare a naturii și faptul dovedit că procesul de fabricare al produselor este unul prietenos cu mediul, presupunând economisirea câtor mai multe resurse.

Lanternele noastre sunt recunoscute ca fiind printre cele mai strălucitoare și cele mai performante din lume.

Gama noastră de produse cuprinde lanterne pentru profesioniști – militari, polițiști, pompieri și paramedici – precum și pentru industrie, securitate, vânătoare, scufundări, ciclism, camping, pescuit și alte aplicații. Produsele noastre sunt concepute pentru utilizatorii exigenți care lucrează – sau se joacă – în condiții extreme.

La expozitia din Bucuresti, in cadrul Fishing&Hunting Expo vor fi prezentate majoritatea produselor din portofoliul Yukon,  Pulsar, Vortex, Swarovski si Acebeam. 

Website: www.opticshop.ro

e-mail: office@opticshop.ro

 

leave a comment