Spyshop participa la Fishing & Hunting Expo

Spyshop prezinta, alaturi de dispozitive deja consacrate pe piata mondiala a produselor cu vedere pe timp de noapte, in premiera, noua serie de binocluri cu termoviziune MERGER LRF XL50 si noile modele de monoculare cu termoviziune, Axion.

Infiintat in anul 2008, Spyshop se adreseaza tuturor pasionatilor de natura, fiind importator si distribuitor al unor marci de renume, precum Pulsar, Vortex, Swarovski, Acebeam. Spyshop va fi prezent la expozitia FISHING & HUNTING EXPO 2023 cu o larga  varietate de produse.

Pulsar ofera o gama profesionala de dispozitive optice si electro-optice cu functionalitate imbunatatita pentru utilizatori cu experienta si specialisti in diferite domenii: vanatoare, observarea si cercetarea animalelor (inclusiv fara vizibilitate directa si in conditii atmosferice dificile), fotografiere nocturna si fotografiere termica, operatiuni de cautare si salvare. Integrarea cu dispozitive informatice externe, prin internet, este un standard pentru dezvoltarea unor produse noi si modificarea produselor vechi.

Vortex Optics este un producator american de echipamente optice pentru vanatoare, observarea faunei, sporturi de tir si domeniul aplicarii legii. Produsele Vortex Optic includ binoculari, lunete de vanatoare, lunete terestre si gamele aferente de accesorii.

Toate produsele lor sunt gandite, proiectate, inspectate si testate in facilitati proprii, cu scopul final de a oferi doar cele mai bune game produse si servicii. Acestia se diferentiaza pe piata prin faimoasa Garantie VIP care, in aproape orice situatie, iti ofera posibilitatea ca produsul pe care il detii sa fie reparat sau complet inlocuit cu unul nou, reprezentand un factor decisiv pentru majoritatea clientilor care aleg produsele Vortex. Garantia VIP este oferita de catre acest producator pe viata.

Companie austriaca specializata in dezvoltarea si productia de echipamente optice, destinata sectorului premium al pietei, Swarovski Optik ofera o gama larga de binoculari, lunete tereste, lunete de vanatoare, telemetre.
Misiunea lor, deja implinita, este de a redefini conceptul calitatii si al preciziei optice, folosind cele mai noi tehnologii pentru produsele lor, totul pentru a oferi o calitate a imaginii fara precedent, in orice circumstante si cu orice produs fabricat de ei. Fara a lasa deoparte aspectul esteticii, acestia aduc imbunatatiri continue design-ului produselor, dar si aspectului ergonomic si functional.

Un alt factor care ii scoate in evidenta este susteinabilitatea, angajamentul lor fata de proiectele de consevare a naturii si faptul dovedit ca procesul de fabricare al produselor este unul prietenos cu mediul, presupunand economisirea cator mai multe resurse.

Lanternele Acebeam sunt recunoscute ca fiind printre cele mai puternice si cele mai performante din lume.

Gama noastra de produse cuprinde lanterne pentru profesionisti – militari, politisti, pompieri si paramedici – precum si pentru industrie, securitate, vanatoare, scufundari, ciclism, camping, pescuit si alte aplicatii. Produsele Acebeam sunt concepute pentru utilizatorii exigenti care lucreaza – sau se joaca – in conditii extreme.

La expozitia din Bucuresti, in cadrul FISHING & HUNTING EXPO 2023 vor fi prezentate majoritatea produselor din portofoliul Pulsar, Vortex, Swarovski si Acebeam. Stand A12.

 

Website: www.spy-shop.ro

                www.opticshop.ro

e-mail:     office@opticshop.ro

 

 

leave a comment