Finval prezent la F&H Expo!

finval

Există oare o barca perfecta? Probabil că da. Pentru orice scop, zona de exploatare, pentru diferite tipuri de aplicatii.

barca finval

Bărcile Finval sunt, de asemenea, diferite, dar au anumite caracteristici pentru toate modelele:

  1. Au o rezistență foarte ridicată.
  2. O hidrodinamica deosebită: experiența conducerii acestor bărci este una dintre cele mai plăcute din clasa lor. Încredere și manevrabilitatea ar trebui să fuzioneze într-un tot întreg. Și doar atunci cînd sunt întrunite cele două cerințe putem trece la al treilea punct:
  3. Cei de la Finval sunt pasionati de pescuit și agrement și ies pe apă pentru a-și satisface plăcerea. Din acest considerent acordă mare atenție detaliilor practice din interior și calității bărcii în ansamblu, probabil, mai mult decât oricare dintre concurenți.

barca

livewell

Cei de la Finval prezintă bărcile elaborate pentru ei înșiși – pentru râurile și lacurile unde valurile sunt înalte și scurte, pentru zone unde șerpuiesc canale și obstacole neașteptate. Pentru locurile “grele” unde e păcat să nu mergi la pescuit și între partide de pescuit și călătorii–să plimbi un schior. Nu există nici o barcă ideală pentru toți, dar este ideală pentru condiții și scopuri bine definite. Dacă alegeți Finval, atunci cel mai probabil, vă veți întâlni pe apă cu echipa; dacă nu azi, atunci mâine –cu siguranță !

Site web: www.finval.ro

Fishing Boats Expert SRL
+40 746 297 443
finval.ro@gmail.com

Șoseaua Giurgiului 285A, București 077120, România

leave a comment