Delta Paradis la F&H Expo 2017

Complexul este situat pe canalul Dunavat, in incinta Dunavat 1, avand o suprafata totala de luciu de apa de 1505 ha si balti destinate in principal pescuitului sportiv de rapitor-stiuca. Pentru iubitorii pescuitului, Delta Paradis recomanda atat plimbarile cu barca, cat si plimbarile de agrement (birdwatching, fotografii).

logo-delta-paradis

Aflandu-se in gura Lacului Razim, Delta Paradis ofera amatorilor de pescuit de orice fel inca o posibilitate de a-si implini dorintele. Complexul se afla intr-o locatie deosebit de frumoasa din care se pot face excursii in orice colt al Deltei Dunarii.

delta-paradis

Restaurantul complexului ofera o gama variata de preparate din peste, din care recomandam in primul rand traditionala ciorba de peste, dar si alte specialitati consacrate ale bucatariei traditionale romanesti.

878f61dd-f3c8-4852-a613-6382bd2b3792

Amatorii de pescuit sportiv trebuie sa stie ca Delta Paradis pune la dispozitie o incinta pivata de pescuit de peste 1505 ha luciu de apa, cu canale si lacuri. Complexul este gazda unor concursuri de pescuit importante. Incepand din 2015 Complexul dezvolta o noua ramura in piscicultura si anume o suprafata piscicola pentru pescuit la crap, care va cumula doua grupe de pescari sportivi total diferiti de pasiunea lor. Anume, pescarii de stiuca care vor hoinari pe toata incinta si pescarii de crap care vor pescui la stationar. Pescuitul la stiuca se realizeaza in regim CATCH & RELEASE!

Site web: www.delta-paradis.ro

 

leave a comment