Finval Romania prezinta cateva barci la F&H Expo 2018

Powerfihing si Finval Romania va astepta in standul B1 pentru a vedea modelele Fish Pro 555, Fish Pro 505, Evo 475 si Rangy 510, destinate pescuitului sportiv. Pe parcursul expozitiei specialistii nostri vor sta la dispozitie cu toate detaliiele legate de barcile Finval si accesorile lor. Preturile ambarcatiunelor expuse vor avea discount pe toate perioada expozitiei.

Fishing Boats Expert SRL importă și comercializează bărci de pescuit, cu unele dintre cele mai durabile construcții, motiv pentru care marca Finval a devenit un standard în industria bărcilor cu motor. 

Compania Finval acordă o atenție deosebită siguranței și calității de navigabilitate a bărcilor. Totodată, o caracteristică principală a produselor companiei este și combinaţia deosebită dintre confortul pescuitului și confortul mişcării pe apă. Bărcile de aluminiu Finval au fost proiectate de pasionații de pescuit. Sunt concepute special pentru râurile și lacurile din zona noastră, unde sunt valuri mici sau valuri înalte, dar și pentru întinderi mari de ape. Așadar, pentru profesioniști sau amatori, pentru orice mediu de exploatare și pentru orice scop avem o barcă de pescuit perfectă!  Alegeți rezistența, confortul, și siguranța ambalate într-un design special și simțiți plăcerea de a fi pe val cu Finval!

În viață întîlnim puține lucruri care ar putea fi descrise ca fiind mai importante decât realizarea unui vis. Bărcile pe care noi le construim și le transmitem în mâini bune – sunt un mijloc de a realiza acest vis. Să ajungi pe apă în locuri spre care nu duc drumurile… să găteşti împreună cu prietenii pe insulă o ciorba de peşte, iar apoi să simţi o parte a naturii, stând lîngă foc sub cerul liber … aflîndu-te la mijlocul unui lac şi simţind cum muşcă pe neaşteptate şi răutăcios şalăul… plutind pe curent să smulgi de sub o rădăcină un avat de vreo patru kilograme… Dorințe care îţi trec prin minte atunci cînd răsfoiești propriile-ți fotografii. Dorinţe bune și ce e şi mai bine – realizabile.

Dacă vorbim despre astfel de “vise” atunci barca nu este un lux, ci o necesitate. Barca serveşte drept un mijloc de a ne realiza dorinţele, aducînd în același timp în viața noastră o porţie masivă de distracție şi satisfacţie.

Ca și oricare alt producător, am stabilit un termen de garanție și exploatare pentru produsele noastre. Mai mulți ani la rînd el crește continuu, În 2017 termenul de garanție oferit e de 10 ani.

Dealer Finval in Romania
Fishing Boats Expert SRL
+40 746 297 443
finval.ro@gmail.com
www.finval.ro

 

leave a comment