OpticShop prezenta la Fishing & Hunting Expo 2018

OPTICSHOP prezinta alaturi de dispozitive deja consacrate pe piata mondiala a produselor cu vedere pe timp de noapte, in premiera, noua serie de binocluri Solaris si noile modele de monoculare night vision digitale, Signal.

Inființat în anul 2008, Opticshop se adreseaza tuturor pasionatilor de natura, fiind importator și distribuitor al unor mărci de renume, precum Yukon, Pulsar, Bresser, National Geographic si va fi prezent la expozitia Fishing & Hunting EXPO 2018 cu o largă  varietate de produse.

Yukon Advanced Optics Worldwide este cel mai mare producator si dezvoltator de echipamente Night Vision, la nivel mondial. O gamă largă de dispozitive optice și electro-optice de zi și de noapte pentru exploratori, vânători, pescari și entuziaști ai naturii. Dispozitivele Yukon se disting prin designul subțire și ușurința utilizării.

Gama profesională de dispozitive optice și electro-optice cu funcționalitate îmbunătățită pentru utilizatori cu experiență și specialiști în diferite domenii: vânătoare, observarea si cercetarea animalelor (inclusiv fără vizibilitate directă și în condiții atmosferice dificile), fotografiere nocturna și fotografiere termică, căutare și salvare. Integrarea cu dispozitive informatice externe, prin internet, este un standard pentru dezvoltarea unor produse noi și modificarea produselor vechi.

Nici o altă companie din industria bunurilor de larg consum nu poate pretinde că este atat de bine poziționată ca BRESSER. Adresandu-se atat incepătorilor, precum și profesioniștilor, clienți mai tineri și mai în vârstă – Bresser oferă produsele potrivite pentru orice pasionat de optica.

Din anul 2012 BRESSER este licențiatul NATIONAL GEOGRAPHIC pentru produse optice și “outdoor”. În acest sens, elevii, studentii, dar și pasionatii de activitati în aer liber sunt vizați în special. Revista NATIONAL GEOGRAPHIC este publicată în 40 de limbi – cu peste 60 de milioane de cititori. Televiziunea NATIONAL GEOGRAPHIC atinge 440 milioane de familii în 171 de țări și 48 de limbi.

La expozitia din Bucuresti, in cadrul Fishing&Hunting Expo vor fi prezentate majoritatea produselor din portofoliul Yukon, Pulsar si Bresser. Pavilionul A, stand E4-20.

Mobil: +4 0769 025 041

Website: www.opticshop.ro

e-mail: office@opticshop.ro

lasa un comentariu