Tapel® participa la Fishing & Hunting Expo 2018

Tapel vă oferă o gamă largă de articole pentru vânătoare, realizate din piele naturală, în atelierul propriu: curele şi huse pentru armă, cartuşiere, tolbe, rucsacuri, etuiuri, port muniţii sau trepiede.

toc

Husa de carabină din piele produsă de Tapel este o alegere potrivită pentru cei ce doresc un produs durabil şi de calitate. Buretele la interior este acoperit de căptuşeală din material textil sau blană naturală, la alegere. Are curea de umăr, sistem de închidere cu fermoar la care se poate aplica lacăt pentru transportul armei în siguranţă.

La capitolul port muniţii Tapel vă oferă mai multe modele, în funcţie de calibrul folosit şi preferinţe. Buzunarul pentru muniţie cu închidere cu zăvor dă o notă elegantă şi totodată siguranţă utilizatorului.

Articolele de încălţăminte oferite de Hanzel sunt potrivite atât pentru vânătoare cât şi pentru trekking sau drumeţii montane. Hanzel a fost înfiinţată în 1992 şi produce încălţăminte de înaltă calitate şi asigură durabilitate, folosind o tehnologie de producţie specială şi materiale Vibram, Cordura, Thinsulate, Sympatex.

Bocancii Polar Max 035FN au partea superioara realizată din piele box hidrofobizat, faţă naturală, oferind o durată de viaţă mai mare bocancului. Membrana Thinsulate 400 destinată izolării termice a piciorului, inserţiile cordura, căptuşeala Sympatex şi blana naturală asigură confort picioarelor până la -40 grade Celsius.

Bocancii Extremalny B012 FN STX recomandaţi atât pentru confort cât şi calitate celor friguroşi şi nu numai. Rezistă până la -40 grade Celsius.

LUKO®

Luko produce cămăşi încă din 1880.

Fie că este vorba de cămăşi bărbăteşti pentru vânătoare şi outdoor, cămăşi casual sau că vorbim de cămăşi pentru femei, Luko foloseşte diferite materiale de cea mai bună calitate: materiale 100% bumbac ce nu trebuie călcate, Tencel, materiale mixte bumbac/poliester, bumbac/elastan, bumbac/poliamidă etc. Pentru toate materialele Luko deţine certificat de calitate.

Galeria Muray crează şi comercializează tablouri cu motive vânătoreşti.

La expoziţia Fishing&Hunting Expo 2018 din Bucureşti vor fi prezentate majoritatea produselor: Pavilionul A, standurile E33 şi E36.

Telefon: 0040-369234851
Website: www.tapel.-sibiu.ro

leave a comment