Tinarom este prezenta la Fishing & Hunting Expo 2018

SC Tinarom SRL este producator intern de arome de diferite concentratii si ingrediente pentru domeniul pescuitului, destinate fabricarii nadelor, boilies- urilor, mamaligilor si altor astfel de momeli.

Pasiunea pentru un nou domeniu mi-a fost descrisă în cuvinte pasionale de un împătimit al pescuitului. N-am facut decât să aduc la un nou nivel oferta noastră, să adaug un nou domeniu prin care  să vă ofertăm o gamă atractivă de arome. Oferta noastră cuprinde peste 20 de repere, în diferite concentraţii, funcţie de cerinţele dumneavoastră. La cerere putem ambala aromele la capacităţi mici (25, 100, 250 ml) sub marca proprie, cu nume şi etichetă personalizată. Inainte de toate, trebuie spus că aroma reprezintă “eticheta” boiliesurilor, iar meritele sale sunt de a creşte nivelul atractiv al nadei, fără a-i modifica valorile alimentare.

Aromele comercializate de noi se găsesc sub formă de lichide concentrate, care, prin intermediul solventilor utilizati  va garanteaza succesul dumneavoastra la pescuit.

Solventul foloti de noi este Propilenglicolul (abreviat PG): acesta se dizolvă mult mai încet decât ceilalţi solvenţi, cu o  dispersie aromatică încetinită, o durată de atracţie mai lungă şi, ca atare, este destinatat partidelor lungi, al căror obiectiv sunt capturile de talie mare. Mai are şi calitatea de a rezista la temperaturi foarte mari. Răspândirea lui în apă este ca o sferă în jurul boilies-urilor.

Oferta noastra cuprinde arome pentru toate anotimpurile si toate produsele tip nada care se prepara in acest domeniu.

Suntem recunoscuti atat prin note fructate, cat si prin notele deja consacrate de squid octopus,calamari sau Frankfurter.

In oferta noastra regasiti atat arome cu o singura nota,cat si arome complexe tip combinatii.

De RETINUT:

  • Producem arome Superconcentrate: 1gr/kg produs finit de nada, boilies, alte momeli
  • Aromele sunt termostabile
  • Personalizam produsele
  • Suntem flexibili cerintelor dvs.
  • Raport calitate/pret garantat
  • Producator intern

Pentru orice informaţii suplimentare, va rugăm să ne contactaţi. Vă stăm la dispoziţie cu mostre şi documentaţie tehnică.

In curand vom adauga ofertei noastre aroma de krill,hamsie,piper&ciocolata,etc…urmariti-ne pe site si postarile noastre de pe  facebook,sunati la sediul nsotru si veti primi toate informatiile necesare pentru o partida de pescuit reusita si pentru produse destinate pescuitului.

Fir intins catre oferta Tinarom!

leave a comment