Finval Romania prezinta modelele din gama la F&H Expo

Fishing Boats Expert si Finval Romania va asteapta la Pavilionul B2 pentru a vedea modelele Sport Angler 685, Fish Pro 685, Sport Angler 555, Fish Pro 555, Fish Pro 505, Evo 475, Rangy 510 si noul Rangy 510 cu consola, destinate pescuitului sportiv si de agrement. Pe parcursul expozitiei, specialistii nostri va vor sta la dispozitie cu toate detaliile legate de ambarcatiunile Finval si accesoriile lor. Preturile ambarcatiunilor expuse vor avea discount pe toata perioada expozitiei.

Fishing Boats Expert importă și comercializează bărci de pescuit si de agrement, cu cea mai durabila construcție, motiv pentru care marca Finval a devenit un standard în industria bărcilor cu motor.

 

finval.ro

Compania Finval acordă o atenție deosebită siguranței și calității de navigabilitate a ambarcatiunilor. Totodată, o caracteristică principală a produselor companiei este și combinaţia deosebită dintre confortul pescuitului și confortul mişcării pe apă.

finval.ro

Ambarcatiunile Finval sunt fabricate din aluminiu, proiectate de ingineri, cu ajutorul pasionaților de pescuit si concepute atat pentru râuri și lacuri, cat si pentru întinderi mari de ape, oferind siguranta si stabilitate in fata oricaror tipuri de valuri. Astfel, pentru profesioniști sau amatori, pentru orice mediu de exploatare și pentru orice scop avem ambarcatiunea perfectă! Asadar, alegeți rezistența, confortul și siguranța, ambalate într-un design special și simțiți plăcerea de a fi pe val cu Finval!

finval.ro
finval.ro
finval.ro
finval.ro
finval.ro
finval.ro

În viață întalnim puține lucruri care ar putea fi descrise ca fiind mai importante decât realizarea unui vis. Ambarcatiunile pe care Finval le construieste și le comercializeaza sunt un mijloc de a realiza acest vis. Să ajungi pe apă, în locuri spre care drumurile nu duc… să găteşti împreună cu prietenii o ciorba de peşte, sa te bucuri de natura, stând langă foc, sub cerul liber… aflandu-te in mijlocul lacului şi simţind cum muşcă pe neaşteptate şi răutăcios şalăul…purtat de curent să smulgi de sub o rădăcină un avat de vreo patru kilograme…dorințe care îţi trec prin minte atunci cînd răsfoiești propriile-ți fotografii. Toate aceste dorinte pot fi realizabile.

Dacă vorbim despre astfel de “vise”, atunci barca nu este un lux, ci o necesitate. Barca serveşte drept un mijloc de a ne realiza dorinţele, aducând, în același timp, în viața noastră, o porţie masivă de distracție şi satisfacţie.

Perioada de garantie si exploatare a produselor comercializate de catre Finval, este de 10 ani.

Compania Fishing Boats Expert va prezinta noul brand ° Fahrenheit, in Pavilionul B2.

Fahrenheit este un important producător de îmbrăcăminte și lenjerie termică. Foloseste materii prime de înaltă calitate de la producători de nivel mondial, avand o tehnologie avansata, ceea ce confera un grad sporit de confort, celui in cauza. Tesaturile pe care compania le utilizeaza pentru croitorie si lenjerie termica sunt:

  • Polartec – țesătura fabricata în SUA;
  • PrimaLoft – izolație germană pentru îmbrăcăminte exterioară;
  • Gelanots – nylon de calitate, fabricat in Japonia, folosit pentru încălzirea hainelor;
  • Textile & Nexco – cordura / nylon b / b, fabricate in Coreea de Sud, materiale ce confera un grad sporit de protectie termica;

Pe lângă proprietățile unice de protecție, produsele Fahrenheit sunt elegante și versatile. Designerii Fahrenheit au depus toate eforturile pentru a crea o gama variata de imbracaminte termica, potrivită pentru orice tip de activitate. Producătorul de îmbrăcăminte Fahrenheit a creat cu sprijinul experților în turismul extrem, o serie de produse care îndeplineșc cerințele din nișă, fiind testate in prealabil in conditii climatice reale, diferite.

Gama de lenjerie termică Fahrenheit vine in sprijinul clientului cu masuri de la cele mai mici la cele mai mari, beneficiari fiind copii, femei si barbati.

Pentru produsele de inalta calitate pe care Fahrenheit le comercializeaza, costurile practicate sunt avantajoase.

Cumpărand Fahrenheit, înseamnă a alege calitatea, confortul si durabilitatea!

leave a comment