Aqua Crisius participa la F&H Expo

Andrei Togor si Asociatia Aqua Crisius participa la Fishing & Hunting Expo, in standul dedicat pescuitului cu musca artificiala, pentru a va prezenta situatia apelor de munte si a pescuitului la pastrav.

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 40 744 514 754
📧 Email: apsaquacrisius@gmail.com
🌐 Site: www.aquacrisius.ro
🔗 Facebook: AquaCrisius
+++++++++++++++++++++++++++++

Aqua Crisius sărbătorește 18 ani în 2024, fiind înființată în mai 2006 cu scopul de a asigura practicarea pescuitului recreativ/sportiv ca modalitate de odihnă activă de petrecere a timpului liber şi în sprijinul conservării biodiversităţii şi a echilibrului ecologic în natură.

Suntem responsabili pentru reintroducerea a nu mai puțin de 7 specii de pești (lipan, cegă, văduviță, mihalț, somn indigen, șalău și avat), în apele patriei, dispărute din diverse cauze din respectivele medii acvatice!

În total, asociația noastră a suplimentat apele publice cu 10 specii de pești, de diferite categorii de vârstă, de la icre embrionate, inclusiv cu ajutorul unor sisteme speciale de incubație, larve, puiet și exemplare adulte.

Suntem preocupați de educația non-formală a tinerele generații, anual sute de copii fiind implicați în programele noastre desfășurate în acest sens.

Munca noastră presupune multă pasiune din partea celor care coordonează activitățile asociației, dar și implicarea a zeci de voluntari, susținuți prin diverse proiecte sau sponsorizări.

Am digitalizat obținerea documentelor de pescuit, momentan peste 2/3 din membri noștri achită tarifele de pescuit on-line, direct pe site-ul nostru.”

leave a comment