Va invitam sa urmariti, in imagini video, editiile precedente ale FISHING & HUNTING EXPO, cea mai mare expozitie de pescuit, vanatoare si ambarcatiuni din Romania.

FISHING & HUNTING EXPO 2023

Ajunsă la cea de-a șaptea ediție, expoziția dedicată pescarilor, vânătorilor și iubitorilor de ieșit în natură, Fishing & Hunting Expo, a reunit sub același acoperiș numeroși expozanți și vizitatori, deopotrivă. Vă invitam să urmăriți la Fishing & Hunting Channel o parte din ceea ce a însemnat această expoziție.

FISHING & HUNTING EXPO 2022

Cel mai asteptat eveniment dedicat pescarilor, vanatorilor si iubitorilor de iesiri in natura, Fishing & Hunting Expo s-a desfasurat, dupa o pauza de doi ani, in cel mai important centru expozitional din Romania. Va invitam sa vedeti noutatile in materie de pescuit si vanatoare pentru anul acesta, intr-un film in doua parti, aici la F&H Channel.

FISHING & HUNTING EXPO 2020

Editia aniversara, cu numarul 5, a celei mai importante expozitii din Romania, dedicata pescarilor si vanatorilor, a adus in fata vizitatotilor cele mai noi produse din oferta multor companii internationale. Va invitam sa vizitati Fishing & Hunting Expo 2020, evenimentul inceputului de sezon.

FISHING & HUNTING EXPO 2019

Fishing & Hunting Expo 2019 s-a desfasurat intre 28-31 martie in Pavilionul B2 de la Romexpo, fiind cea mai importanta expozitie de pescuit, vanatoare si outdoor din Romania. Ramaneti alaturi de noi pentru a vedea o expozitie istorica.

FISHING & HUNTING EXPO 2018

Editia cu numarul 3 s-a desfasurat in Pavilionul Central al Romexpo, pe o suprafata de peste 11.500 de metri patrati reunind peste 100 de companii care s-au adresat atat pescarilor cat si vanatorilor. Iata filmul evenimentului.

FISHING & HUNTING EXPO 2017

7500 de metri patrati si 80 de companii expozante. Peste 13 000 de vizitator in trei zile. Cel mai mare eveniment de profil din Romania. Ceea ce s-a vazut si ceea ce nu s-a vazut despre Fishing and Hunting Expo, in filmul dedicat acestui show special.

FISHING & HUNTING EXPO 2016

Prima expoziție adevărată dedicată pasionaților de pescuit și vânătoare, Fishing & Hunting Expo s-a desfășurat în perioada 12-14 februarie 2016, în cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilioanele C4 și C5 și a adunat la prima ediție nu mai puțin de 13.000 vizitatori, un record absolut pentru o expoziție de profil din România și nu numai.