Decathlon participa la F&H Expo

Compania Decathlon Romania va fi prezenta F&H Expo cu o gama largă de produse specializate pentru pasionatii de pescuit, vanatoare, navigatie si camping.

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 0214085005
📧 Email: magazinonline@decathlon.ro
🌐 Site: www.decathlon.ro
🔗 Facebook: decathlon.ro
+++++++++++++++++++++++++++++

In cadrul expozitiei, vei descoperi cele mai recente inovații si tehnologii din industria outdoorului, oferindu-ti experiențe captivante si momente de neuitat in natura.

Pregateste-te pentru aventura vietii tale cu gama noastra de produse:

  • Pescuit cu Caperlan: Descoperă cele mai noi modele din oferta noastra pentru pescuit, inclusiv o varietate de naluci noi care te vor ajuta sa atragi peștii doriți.
  • Activități in natură cu Solognac: Explorează echipamentele noastre specializate pentru activități in natură, concepute pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele cu succes.
  • Navigatie cu Tribord: Indreapta-te spre aventura pe apele deschise cu echipamentele noastre de navigatie de încredere, gata sa te-nsoteasca in orice călătorie.
  • Camping cu Quechua: Ofera-ti o experienta de camping de neuitat cu produsele noastre de calitate superioară, care-ți vor asigura confortul si siguranta in mijlocul naturii.
  • Ciclism cu B`twn: În plus, suntem mândri să-ți prezentăm noile noastre adiții pentru acest an, inclusiv bicicletele B’twin pentru activități în natură. Indiferent dacă ești pasionat de ciclism montan sau preferi drumurile asfaltate, vei găsi bicicletele noastre pregătite să-ți ofere o experiență de neegalat în sălbăticie.

In plus, suntem mandri sa iti prezentăm noile noastre aditii pentru acest an, inclusiv caiacele, produsele speciale de camping si modelele noi din oferta 2024 de pescuit. Fie ca ești un pescar experimentat sau un incepator entuziast, vei găsi cu siguranță ceva care să-ți satisfacă nevoile si să-ți stimuleze pasiunea pentru aventura.

leave a comment