LumeaCutitelor participa la F&H Expo

Magazinul LumeaCutitelor s-a nascut in anul 2021 cand vechea expresie “imbina utilul cu placutul” a fost pusa in aplicare. 

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 0 752 075 634
📧 Email: salut@lumeacutitelor.ro
🌐 Site: www.laycondimente.ro 
🔗 Facebook: LumeaCutitelor.ro
+++++++++++++++++++++++++++++

Cu o experienta de peste 25 de ani in industria alimentara, firma noastra a imbinat pasiunea pentru cutite cu necesitatea pe piata romaneasca a unui magazin de incredere de unde sa poata fi achizitionate cutite si accesorii de cea mai buna calitate. 

Astfel, de-a cursul celor 2 ani de functionare a magazinului nostru am devenit parteneri ai marcilor consacrate de cutite F. Dick, Giesser Messer, Ambrogio Sanelli. De asemenea, pentru ca orice cutit are nevoie de intretinere si ascutire, am cautat o gama larga de pietre de ascutit si astfel am ajuns la pietrele japoneze Naniwa, pietre pentru toate tipurile de lame si buzunare. 

Pentru ca nici sectiunea outdoor nu puteam sa o ignoram, am inceput colaborare cu firma canadiana Agawa Gear, cea care produce fierastraiele pliabile Boreal. 

Astfel, proiectul nostru denumit LumeaCutitelor se dezvolta, ingloband tot mai multe ramuri ale acestei minunate pasiuni, de la cutite profesionale pentru industria alimentara, horeca, cutite pentru chefi, cutite pentru bucatarie, cutite de outdoor, pietre de ascutit, edc-uri, fierastraie si cutite pentru camping si outdoor. 

leave a comment