SipCarp participa la Fishing & Hunting Expo

SipCarp vă pune la dispoziţie o gamă largă de produse, pentru toate tipurile de pescuit, asta însemnând, că aici veţi găsi tot ce aveţi nevoie pentru pescuitul la feeder, spinning, crap, somn, match, bolognesă, pescuitul staţionar, plantat, muscărit şi chiar şi pentru pescuitul la copcă, astfel capătă SipCarp şi numele de “Universul Pescarilor”.

 

În cadrul SipCarp “Universul Pescarilor” veţi putea alege dintr-o gamă variată de lansete (de spinning, somn, crap, feeder etc.), mulinete ( longcast, baitcast etc.) şi diverse accesorii necesare fiecărui stil de pescuit în parte. Pentru o partidă de pescuit reuşită, SipCarp “Universul Pescarilor” vă pune la dispoziţie un sortiment larg şi variat de năzi, testate şi dezvoltate spre maximalizarea rezultatelor. Deasemenea vă oferă numeroase articole de camping (corturi, umbrele, scaune, paturi etc.) şi bagajerie (huse, genti, cutii, galeti, valigete etc.), fiind ideale nu numai pescarilor, ci şi celor ce doresc să îşi petreacă timpul liber, relaxându-se în natură, departe de zgomotele oraşului.

Principalele produse:

Lansetele WFT Never Crack, ideale pentru pescuitul pe apa curgatoare pretabile pentru mai multe stiluri de pescuit, cu putere de aruncare incepand de la 20-120g pana la 250-1000g si lungimi cuprinse intre 2.10m si 3.20m.

 

Mulinetele din gama Ryobi, care acopera cerintele mai multor stiluri de pescuit. (feeder, spinning, crap, somn, fly)

Gama variata de lansete de feeder printre care se remarca si cele pentru apa curgatoare, cu putere mare de aruncare si lungimi cuprinse intre 2.70m si 4.20m.

Diversitate mare de lansete de spinning, de la cele ultra light până la cele heavy.

Produsele marca SipCarp sunt disponibile intr-o gama larga si variata, dintre care amintim in topul produselor vandute:

Waftersuri / pop-upuri de diferite culori, arome, forme si dimensiuni, incepand de la cele mai mici marimi – 4mm pana la cele de 14-16mm.

Alunele tigrate simple si preparate; spartura si faina de alune tigrate; laptele si extractul de alune tigrate

Famila produselor pentru PVA, folosite pentru saculeti solubili/ pungi solubile (baguri) si momitoare/ cosulete feeder: Masala Pva Mix;  aditiv lichid: Siplex Complex/ Color Complex/ Dip Neon

Micro waftersurile cu dimensiuni de 3,5 – 4mm, diverse arome si culori.

leave a comment