Senzor Planet va schimba atat design-ul produselor, cat si unele retete, lansarea oficiala avand loc odata cu expozitia Fishing & Hunting Expo 2017.

snz„Vom incerca sa imbunatatim toate produsele, pentru a fi pe placul tuturor pescarilor. Nadele AMIX se vor gasi in 2 variante la 1 si 3 kg, in diferite arome.

 

Reteta AMIX a fost un pic modificata, din 2017 vom introduce in nada, pe langa amestecul COLORAT de fainuri cerealire, seminte maruntite, minerale si pelete colorate. O alta noutate va fi ca vom avea o punga noua pentru porumbul preparat, semintele preparate si pelete.

Pe langa pop-up-uri (pentru care din 2017 vom introduce si o noua dimensiune), porumbul artificial Enterprise Tackle, din anul 2017 si solubilele Senzor Planet vor fi facute in Marea Britanie. – Vladut Mateianu

Compania Senzor a fost infiintata in anul 2003 de Vladut Mateianu si Andrei Vladeanu. In primii ani principalul domeniu de activitate a fost comertul cu articole de pescuit. Din anul 2008 compania Senzor a inregistrat la OSIM brandurile Senzor Planet si Senzor Design.

Senzor Planet este brandul sub care producem si comercializam nade si momeli de pescuit la crap. Suntem primii producatori romani de nade si momeli

Senzor Design este brandul sub care importam si comercializam produse de camping: corturi, paturi, scaune, fire monofilament, etc.

Misiunea noastra este aceea de a ne transforma pasiunea intr-o afacere prospera castigand astfel un renume la nivel national si international

Inca de la inregistrarea brandului Senzor Planet compania noastra a fost principalul furnizor de nade si momeli pentru pescuit pentru toate magazinele de profil din Romania

Reteaua noastra de distributie este alcatuita din peste 250 de magazine de pescuit din Bucuresti si din tara.

Din anul 2015 produsele Senzor se gasesc si in reteaua de magazine Auchan, iar din 2016 si in Cora.

Exportam produsele Senzor Planet in tari precum: Spania, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Lithuania, Slovenia, Germania, Austria.

Site web: www.snz.ro