AG Comexim participa la Fishing & Hunting Expo

Fondata din 1991 din pasiunea si dorinta de a aduce ceva nou pe piata romaneasca s-a materializat in ceea ce avea sa insemne mai tarziu compania AG COMEXIM SRL, primul importator de cutite de calitate din Romania.

++++++++

Telefon
0740 079 471
Email
office@agcomexim.ro
Site
www.agcomexim.ro
Facebook
www.facebook.com/ag.comexim

++++++++

Initial o companie romano – suedeza, AG Comexim a adunat in portofoliul sau, ca importator oficial si distribuitor pentru Romania, companii si brand-uri de renume mondial precum Victorinox – Elvetia (bricege multifunctionale, cutite profesionale, rucsaci), Muela – Spania (cutite si bricege de vanatoare), Joker – Spania (cutite si bricege de vanatoare), Laguiole – Franta (bricege), Leatherman – SUA (multi-tool-uri), Stanley – SUA (termosuri, cani si lazi frigorifice), Maglite – SUA (lanterne profesionale), Nebo – Marea Britanie (lanterne profesionale, frontale, felinare, proiectoare), True Utility – GB (unelte multifunctionale, bricege).

VICTORINOX

Victorinox este marca producatorului de bricege elvetiene multifunctionale renumite la nivel mondial. Cu o traditie de peste o suta de ani, brandul Victorinox este sinonim cu calitatea. Descopera gama completa Victorinox de bricege multifunctionale, multi-tool-uri, cutite profesionale si accesorii swiss-made, editii limitate si produse exclusive AG Comexim pentru Romania.

MUELA

Arta, design-ul, manualitatea sunt calitati Muela, un brand intr-o continua dezvoltare. Ca o traditie, toate  cutitele Muela sunt fabricate din materiale de prima calitate, cu ajutorul celor mai bune masinarii si a celor mai pricepute maini, pentru a produce cele mai luxoase cutite.

JOKER

Cuchillería Joker este o companie spaniola fondata in anul 1987 in orasul Albacete, care a incercat inca de la fondare sa uneasca maiestria traditionala in fabricarea cutitelor, cu cele mai moderne tehnologii. Joker produce o gama larga de cutite de vanatoare, cutite sportive Bowie, cutite tactice, arabe, cutite cu manere sculptate manual, topoare etc.

LEATHERMAN

Multi-tool-ul american Leatherman este o unealta multifunctionala perfecta pentru pasiunile tale. Pentru orice activitate în jurul casei sau în aer liber – outdoor (pescuit, vanatoare, camping, ciclism, fotografie, boating, bricolaj), un multi-tool Leatherman este un prieten de încredere.

Leatherman ARC este noul flagship absolut al multi-tool-urilor, fiind construit din materiale premium, cu functii imbunatite si cu o lama principala din otel CPM MagnaCut, fiind primul multi-tool din lume ce foloseste acest otel performant.

STANLEY

Brandul Stanley are o istorie bogată de peste 100 de ani. Creat de inventatorul William Stanley Jr., produsele Stanley au schimbat pentru totdeauna felul în care erau consumate băuturile calde. In 1913 a fost inventata izolația în vid și rezistența oțelului într-o sticlă portabilă. De atunci, sticla cu vid a evoluat și a devenit o parte esențială a vietii noastre, in călătorii și aventuri în aer liber.

MAGLITE

Lanternele Maglite, renumite pentru calitatea, durabilitatea și fiabilitatea lor, sunt acum disponibile cu noua tehnologie MAG-LED. Concepute nu doar pentru uz profesional, lanternele LED Maglite se bazează pe experiența de măiestrie, inginerie și tehnologie avansată evidentă în toate lanternele Mag. Lanternele Maglite sunt acceptate la nivel internațional ca lanterne profesionale. Cu o constructie suficient de rezistentă pentru a rezista o viață, durabilitatea și caracteristicile inovatoare ale acestora, combinate cu noua tehnologie MAG-LED, fac din lanternele LED Maglite un instrument de iluminat tehnologic avansat – disponibil în dimensiunile D cu 2 și 3 baterii.

NEBO

Lanterne led profesionale Nebo, lanterne puternice si reincarcabile, lanterne de cap (frontale), felinare, lampi de lucru, proiectoare, lanterne multifunctionale pentru o varietate de utilizari: camping, vanatoare, pescuit, paza, alpinism, bricolaj si constructii.

Davinci 18000 este o lanterna reincarcabila cu Led de 18000 lumeni, care ofera o iluminare intensa, precisa si reglabila cu ajutorul selectorului nostru manual de moduri magnetice si cu un design elegant si robust.

TRUE UTILITY

True Utility este marca ce imbina utilitatea cu tehnologia pentru a crea unelte si accesorii multifunctionale destinate imbunatatirii calitatii utilizatorilor sai. Descopera gama completa True Utility de multi-tool-uri, unelte, bricege, lanterne, brichete si accesorii multifunctionale, disponibile in stoc in Romania.

leave a comment