AG Comexim participa la Fishing & Hunting Expo

Inca din 1991, pasiunea si dorinta de a aduce ceva nou pe piata romaneasca s-a materializat in ceea ce avea sa insemne mai tarziu AG COMEXIM SRL.

++++++++

Telefon
031 438 0385
Email
office@agcomexim.ro
Site
www.agcomexim.ro
Facebook
www.facebook.com/ag.comexim

++++++++

Initial o companie romano – suedeza, AG Comexim a adunat in portofoliul sau de-a lungul anilor companii si brand-uri de renume mondial precum Victorinox – Elvetia (1996), Leatherman – SUA,  Opinel – Franta, MagLite – SUA, Herbertz – Germania, Muela – Spania, Stanley – SUA.

Gamele de produse pe care le vom expune, ca importator oficial si distribuitor pentru Romania, vor fi Victorinox (cutite multifunctionale si de bucatarie), Opinel (cutite outdoor si bucatarie), cutite vanatoare Muela, Joker, Termosuri Stanley, unelte multifunctionale Leatherman, Lanterne Maglite, bricege Herbertz.

VICTORINOX NOUTATI: o colectie de cutite multifunctionale cu manere din diferite esente de lemn.

Hunter Pro Wood
Hunter Pro Wood
Huntsman Wood
Huntsman Wood
Spartan Wood
Spartan Wood

OPINEL NOUTATI: Nomad cooking kit – indispensabil pentru iesirile in natura – cutit, tirbuson, curatator legume, tocator  din lemn si fata de masa.

Nomad cooking kit
Nomad cooking kit

STANLEY NOUTATI: colectia Ceramivac – un design modern si aceleasi caracteristici extraordinare ale termosurilor Stanley intr-o colectie de termosuri cu pereti interiori din material ceramic, inlaturand gustul metallic simtit de persoanele sensibile in termosurile cu pereti interiori din inox.

colectia Ceramivac

LEATHERMAN NOUTATI:

Rebar Camuflaj – patent cu lama cutit, ferastrau, deschizator conserve, pt.supravietuire in natura

Signal Camuflaj – caracteristici speciale: amnar si fluier pt.urgente SOS in aventurile dvs. outdoor.

MAGLITE NOUTATI: lanterna ST2 (cu 2 baterii R20), ST3 (cu 3 baterii R20), ST4 (cu 4 baterii R20). Generatia 3 cu un switch inteligent explicat in tabelul de mai jos:

leave a comment