Berti Lures participa la Fishing & Hunting Expo

BERTI este probabil cel mai cunoscut brand de naluci fabricate in Romania. Toate tipurile de naluci metalice pentru toate speciile de pesti rapitori.

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 0744 319 028 | 0723 948 440
📧 Email: bertilure@bertilure.ro
🌐 Site: www.bertilure.ro
🔗 Facebook: BERTI.hand.made.lures
+++++++++++++++++++++++++++++

 “Toate tipurile de naluci metalice pentru toate speciile de pesti rapitori” nu este doar un slogan; experienta de peste 30 de ani de pescuit cu naluci in toate tipurile de ape si la toate speciile de rapitori din Romania (si nu numai) fiind transpusa in calitatea si functionalitatea nalucilor BERTI.

Am inceput acum 25 de ani cu cateva modele de oscilante si rotative pentru uzul personal. Pas cu pas am pus in opera propriile experiente legate de pescuitul la rapitori precum si – acolo unde a fost posibil- toate sfaturile si cererile venite din partea pescarilor de spinning si am dezvoltat o gama foarte mare de naluci, avand in prezent in portofoliu aproximativ 1700 de repere.

Chiar daca traim intr-o lume dominata de marketing, am incercat sa ne pastram in permanenta ideea de la care am plecat sa producem naluci care prind pesti, nu pescari. Ne-am testat si ne testam permanent nalucile in cele mai puternice competitii nationale si internationale, si se intampla foarte frecvent ca ele sa fie decisive in obtinerea unor rezultate majore.

Toate nalucile BERTI sunt echipate cu ancore VMC si de asemenea, toate jigurile si diversele tipuri de carlige offset sunt turnate pe carlige VMC.

Fiind o prezenta constanta in ultimii ani la Fishing and Hunting Expo cu un stand dedicat BERTI, am incercat sa aducem an de an in fata vizitatorilor, pe langa modelele consecrate si noutati, o gama foarte larga de naluci metalice hand made unicat sau custom in serii limitate care nu pot fi achizitionate in mod obisnuit din magazine.

 

 

 

leave a comment