Boats Expert – Nautic Profi participa la F&H Expo

Compania Boats Expert este probabil cea mai apreciată companie din domeniul ambarcațiunilor de pescuit și agrement din România.

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 40 743 377 377 |  +40 743 377 375
📧 Email: info@boatsexpert.com
🌐 Site: www.boatsexpert.com
🔗 Facebook: boatsexpert
+++++++++++++++++++++++++++++

Dealer oficial pentru o mulțime de producători de bărci, motoare și accesorii pentru bărci din toată lumea, compania și-a extins rapid portofoliul de produse și servicii, câștigând o bucată semnificativă din piață prin calitatea premium atât a ambarcațiunilor pe care le comercializează, dar mai ales a serviciilor de instalare, montaj și tuning.

În standul Boats Expert vezi putea vedea modelul cel mai așteptat de pescarii din toată țara, al producătorului Finval. Este vorba desigur despre modelul Rangy 420 Tiller, o barcă extrem de spațioasă, poate chiar cea mai spațioasă și mai bine organizată din gama sa. Fiind mai lată decât oricare dintre toate baricile concurente în aceeași categorie, aceasta e alegerea ideală pentru pescarii ce doresc o barca stabilă, ușoară, foarte bine compartimentată și la un preț competitiv.

Tot în standul Boats Expert, aveți ocazia să achiziționați echipamente electronice de ultimă generație la prețuri promoționale (în limita stocului disponibil). Așadar, dacă sunteți în căutarea unui sonar, motor electric sau unei baterii, găsiți acolo produse de la Garmin, Humminbird, Lowrance, Minn Kota, RAM și mulți alții.

În premieră la F&H Expo cei de la Boats Expert vor aduce și ultimul brand din portofoliul lor, peridocurile RESPO. Băieții sunt dealeri oficiali în România pentru acest producător de renume mondial cu istorie de peste 80 de ani în domeniu, care promite calitate excelentă la prețuri mici.

Deasemenea, pentru pasionații de bărci și în parteneriat cu Nautic Profi, cei de la Boats Expert aduc la F&H Expo ancorele electrice STRONGER, împreună cu alte câteva surprize plus brandul de bărci Silver Bullet.

Așadar, aveți o mulțime de motive să vizitați standul Boats Expert – Nautic Profi și chiar să stați de vorbă cu consultanți profesioniști precum Andrei Sava, Lucian Constantin sau Rareș Boeriu.

***

 

leave a comment