Carp Energy participa la F&H Expo

Născute din dragoste pentru pescuit, produsele Carp Energy® vin în sprijinul unor partide reușite de prins pește, produse create și testate chiar de producător, Daniel Buruiană.

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 0723.968.396 / 0769.570.488
📧 Email: magazin@carpenergy.ro
🌐 Site: www.carpenergy.ro
🔗 Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064327863078 
+++++++++++++++++++++++++++++

Povestea a început de la o vârstă fragedă, prin pasiune a fostă dus mai departe făcând posibilă evoluția frumoasă a acesteia.

În fiecare an Carp Energy® vine în sprijinul pescarilor cu produse inovatoare, produse cu mare efect și rezultate excelente, produse premium și pentru consum uzual: Feeder Gold – Viermi Compost, Fresh Somon, Frankfurter, Feeder Gold – mix peleți pentru digestie rapidă.

Pentru că pasiunea nu ține cont de frigul de afară, Carp Energy® a creat două produse cu conținut ridicat de proteină, fiind special concepute pentru o dispersie rapidă în apă rece: Feeder –Viermi și libelule, FeederInsecte și libelule.

Carp Energy

S-au folosit arome alimentare și diverse tipuri de cereale și mix-uri din peleți cu conținut ridicat de proteină animală și vegetală pentru o digestibilitate ridicată. Aceste produse sunt totuși inadecvate consumului uman, respectându-se declarația de conformitate dată de producătorul S.C. Mony’s Corner S.R.L.

leave a comment