Clever Carp participa la F&H Expo

Misiunea Clever Carp si Navx Navomodele este să conceapa navomodele de plantat care sa fie în pas cu noile tehnologii de pe piață.

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 0 748 668 478
📧 Email: andreihorvat.cc@gmail.com
🔗 Facebook: @NavXnavomodele
+++++++++++++++++++++++++++++

Ce înseamnă un navomodel de plantat? Aceeași întrebare o avem zilnic și la Navx Navomodele! De aceea misiunea noastră este să concepem produse care sa fie în pas cu noile tehnologii de pe piață. De la proiectare, asamblare și până la produsul final totul este realizat într-un singur loc cu atenție la detalii și personalizate după dorințele fiecărui pescar!

Firma Clever Carp cât și navomodele Navx au fost create de Andrei Horvat, care după absolvirea studiilor universitare la facultatea de construcții de mașini din Cluj Napoca, a lucrat ca inginer la o firmă din domeniul automotive, fiind responsabil de proiectarea și optimizarea echipamentelor de producție iar la final de proiectarea pieselor de plastic cum ar fi: bord, console, conducte de aer si alte elemente.
Cu aceste cunoștinte si din pasiune pentru pescuit si navomodelism în ultimii 3 ani am adus încontinuu imbunătățiri pe parte de navomodele de plantat. Ne-am dorit să oferim pescarilor pasionați atât un navomodel, cât și o amintire și o experiența care să dăinuie în timp.
La această ediție o să vă prezentăm 

Noul Navomodel NavX MP12

Baterii Lithiu Ion
Te așteptăm la Fishing and Hunting Expo 2024 unde iți vom răspunde la întrebări precum: ce detalii fac un navomodel să fie stabil pe apă? Sunt la fel de sigure navomodele monococă față de cele catamaran? Cum alegem un autopilot sau un sonar pentru navomodel? Sau să configurăm împreună navomodelul tău cu care să iți incepi noul sezon de pescuit!

leave a comment