DemiArt, sculpturi de pescuit si vanatoare la F&H Expo

Societatea de sculptură în lemn DemiArt a fost fondată în 1998, iar de atunci au fost realizate multe statui şi alte sculpturi din lemn au adus renume şi apreciere atât în România, cât și în ţările din vest.

++++++++

Telefon
0744 500754
Email
office@demiart.ro
Site
www.demiart.ro
Facebook
www.facebook.com/DemiartSculptura

++++++++

Societatea noastră se află într-o dezvoltare continuă, structura firmei fiind flexibilă iar diversitatea produseler și serviciilor DemiArt permite adaptarea continuă la schimbările cerințelor pieții.

Numele DemiArt este garanţia calităţii
În decursul anilor și până în prezent DemiArt a devenit un brand important la nivel internațional, colaborând și cu firme de renume din Europa. După o activitate de succes de câțiva ani în străinătate, experiențele dobândite de către conducere în țări cu o bogată tradiție în domeniul sculptură și tâmplărie a rezultat în implementarea unor metode de lucru occidentale și tehnolgii moderne care au contribuit la dezvoltarea firmei DemiArt.

Operele de artă cu tematica pescuit si vânătoare se bucură de succes atât în rândul cunoscătorilor, cât și a persoanelor care doresc să-și surprindă prietenii cu un cadou inedit. Diferitele scene de pescuit si vânătoare sau animalele sălbatice în habitatul lor natural pot fi sculptate în lemn și finisate după preferințele clientului. DemiArt vă oferă sculpturi de pescuit si vânătorești de o calitate excepțională care cu siguranță vor capta atenția dumneavoastră.

leave a comment