Drone Profesionale participa la Fishing & Hunting Expo

Drone Profesionale si Survey Topo Solutions, dealer autorizat DJI Enterprise, ofera solutii complete in ceea ce priveste aeronavele fara pilot echipate cu accesoriile aferente pentru monitorizarea fondurilor de vanatoare, identificarea si recuperarea vanatului ranit, combaterea braconajului sau chiar misiuni de cautare si salvare.

Toate acestea cu ajutorul camerelor digitale, termale si night-vision de inalta performanta de la DJI – cel mai mare producator la nivel mondial de drone.

++++++++

Telefon
+40744218110
Email
david.pavaloaia@droneprofesionale.com
Site
www.droneprofesionale.com
Facebook
facebook.com/Droneprofesionale

++++++++

La cea de a 8 a editie Fishing&Hunting Expo se vor regasi drone precum:

DJI Mavic 3 thermal

Echipat cu o camera termica ce accepta masurarea temperaturii punctului si a zonei, alerte de temperature ridicata, palete de culori si izoterme pentru a putea gasi cu usurinta obiectivele si a lua decizii rapide. De asemenea, Dji Mavic 3 thermal se poate echipa cu un difuzor pentru a emite sunete sau mesaje vocale inregistrate in timp real pe telecomanda dronei, dar si un reflector CZI de o putere nominala de 30 W, distanta efectiva de cautare de pana la 100m

DJI Matrice 30T

Seria M30 integreaza camera wide, zoom si termica, cu un telemetru laser, care impreuna pot capta datele aeriene de care este nevoie, chiar si prin cele mai dure intemperii sau conditii de lumina scazuta. De asemenea, m30t poate fi echipat cu accesorii precum reflectorul si difuzorul LP12 incorporate in acelasi corp conceput special pentru aceasta drona.

DJI Matrice 350RTK

Drona emplematica cu camere interschimbabile precum Zenmuse H20N care integreaza senzori Starlight (night-vision) in camerele sale cu zoom si unghi larg, o sarcina utila hibrida versatila, care se ridica la inaltime. Sau H20T care aduce un sens cu totul nou eficientei misiunii.

DJI DOCK

Docurile DJI sunt robuste, fiabile si sunt construite pentru a functiona 24/7, zi sau noapte, ploaie sau soare. Fiecare DJI Dock gazduieste un Matrice 30 thermal, unde aterizeaza, se reincarca, decoleaza si executa misiuni programate.

leave a comment