Dudi Bait participa la Fishing & Hunting EXPO

Firma Dudi Bait va fi prezenta la Fishing & Hunting Expo cu produsele deja consecrate (inclusiv nadele care au castigat Campionate Mondiale de Pescuit la Crap), dar si cu produse noi, accesibile ca pret pentru absolut toti pescarii de crap.

Dudi Baits

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 0 728 616 043
📧 Email: office@dudi-bait.ro
🌐 Site: www.dudi-bait.ro
🔗 Facebook: DudiBait
+++++++++++++++++++++++++++++

Nu vor lipsi pachetele promotionale, nici super ofertele. Sfaturile despre folosirea produselor Dudi Bait, sau despre tehnicile noastre de pescuit vor fi impartasite cu drag de catre echipa noastra. – Ciprian Dudila

dudi baits

Una dintre cele mai importante companii de producţie nadă destinată crapului este Dudi Bait. Primii peşti care s-au bucurat de acestă nadă au fost crapii locatari ai Mureşului şi ai lacurilor sălbatice. Cu aceasta nadă se obţin rezultate excelente ȋn pescuitul de plăcere, atât pe ape publice cât şi pe carpodroamele din Romania sau străinătate, dar şi ȋn pescuitul de competiţie, dovadă fiind sutele de podiumuri câştigate. In anul 2013, Dudi Bait a fost nada cu care s-a castigat campionatul naţionat de pescuit la crap, demonstrând  din nou calitatea absolută .

Produsele Dudi Bait au adus pe saltelele celor care le-au folosit, sute pe crapi de peste 20 de kg cât şi mai multe exmplare de peste 30 kg. Produsele comercializate satisfac cerintele celor mai exigenţi pescari, dar in mod deosebit se adresează celor mai suspicioşi crapi, ce vor putea fi păcăliţi mult mai uşor cu aceasta nadă.

Atentie: creaza dependenţă (atât ȋn rândul crapilor), cât şi ȋn rândul pescarilor, datorită rezultatelor excepţionale obţinute…

leave a comment