Fly Fishing Rarau participa la F&H Expo

Asociația Fly Fishing Rarău este o comunitate pasionată de arta pescuitului la muscă și de conservarea naturii.

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: 40 733 211 637
📧 Email: office@flyfishingrarau.ro
🌐 Site: flyfishingrarau.ro
🔗 Facebook: flyfishingrarau
+++++++++++++++++++++++++++++

În inima Munților Rarău se află un loc special, unde pasiunea pentru pescuitul la muscă se întâlnește cu natura și cu camaraderia între pescari. Zonele de munte ale Râului Moldova și Râului Suceava au o bonitate excelentă cu specii reprezentative precum păstrăv indigen, lipan și clean.

În inima Obcinii Feredeului, pe traseul Via Transilvanica, gestionăm pitorescul Lac Iezerul Sadovei, o destinație de pescuit care promite să devină emblematică în viitor sub atenta gestionare a asociației. Ca element de noutate vom avea din toamna acestui an o zona de pescuit de aproximativ 15 km care nu va fi închisă odată cu prohibiția din luna Octombrie.

Ce face clubul nostru special? Pe lângă accesul la unele dintre cele mai pitorești locuri de pescuit la muscă din Munții Rarău, ne asigurăm că fiecare excursie de pescuit este o experiență unică și memorabilă. De la cursuri de inițiere pentru începători până la excursii ghidate de explorare a celor mai bune locuri de pescuit, suntem aici pentru cei care vor să ne viziteze.

Pe lângă experiențele legate de pescuit, poziționarea în zona turistică Bucovina face posibilă și atractivă o vacanță cu familia. Printre obiectivele care pot fi vizitate se numără: Munții Rarău, Transrarăul, mânăstirile din Bucovina, mocănița din Vatra Moldoviței, Muzeul Ouălor încondeiate.

Încheiem cu o invitație călduroasă pentru toți cei pasionați de pescuitul la muscă și de frumusețea naturii să ni se alăture și să fie pregătiți pentru o experiență memorabilă în inima Munților Rarău.

leave a comment