Helmuth Raith, The Master of Taxidermy vine la F&H Expo

Helmuth Raith, unul dintre cei mai mari taxidermiti la nivel mondial va participa la a opta editie a expozitiei Fishing & Hunting Expo cu un stand superb, de 200 mp

+++++++++++++++++++++++++++++
📲 Telefon: +43 1 544 29 16
📧 Email: office@praeparator-raith.at
🌐 Site: https://www.praeparator-raith.com/
+++++++++++++++++++++++++++++

Înființată în 1976, compania are acum 8 angajați și funcționează cu succes de aproape 45 de ani. După ce Helmut Raith a promovat examenul de maestru meșteșugar, a deschis imediat primul magazin din Viena – în Girardigasse din districtul 6 din Viena. Când spațiul de afaceri a devenit prea mic datorită comenzilor în creștere, compania Raith și-a găsit noua și definitivă casă în Diehlgasse 34 + 36.

Despre Helmuth putem spune ca dupa mai bine de 45 de ani de experienta in domeniu, a ajuns sa fie cel prin mainile caruia trec sute, poate chiar mii de animale ce urmeaza sa fie impaiate, de la pasari cat o lingurita, pana la elefanti, girafe si cate si mai cate.

Helmuth Raith lucreaza de la vârsta de 12 ani. După școală, și-a propus să ajute la muzeul de vânătoare din orașul natal și, eventual, să lucreze și acolo. După zilele sale de școală, Helmuth Raith a mers direct la Viena pentru a-și finaliza ucenicia ca taxidermist. Cu cunoștințele și expertiza sa, Helmut Raith este încă disponibil companiei cu entuziasm deplin.

leave a comment